Keystone logo
© Penn State Great Valley
Indiana University-Purdue University Indianapolis

Indiana University-Purdue University Indianapolis

Indiana University-Purdue University Indianapolis

Introducere

Construit pentru schimbare

La IUPUI, credem în puterea transformării. Suntem produsul unui parteneriat unic între două universități Big Ten — Universitatea Indiana și Universitatea Purdue — și o conexiune devotată cu orașul pe care îl numim acasă. Suntem construiti în mod unic pentru a ne schimba studenții, orașul și lumea în bine.

Acasă la două dintre universitățile de top din Indiana

Acest angajament care a stat la baza fuziunii campusurilor și programelor Indianapolis al IUPUI - unele dintre ele având peste 100 de ani - care a câștigat acreditarea de către Comisia de învățare superioară în 1969, creând IUPUI.

Și este ceea ce ne leagă astăzi. Acum suntem prima universitate de cercetare urbană din Indiana, oferind peste 550 de programe de licență, absolvenți și profesionale de la Universitatea Indiana și Universitatea Purdue.

Crearea unui campus primitor, incluziv și accesibil

IUPUI a înființat Inițiativa Campus Bun venit în 2016 și se angajează să asculte vocile și nevoile studenților noștri și ale comunității noastre. Această inițiativă își propune să facă din campusul nostru un loc mai primitor pentru toată lumea. Printr-o serie de grupuri operative, primării și focus grupuri, am început să identificăm modalități prin care ne putem schimba campusul în bine – și suntem dedicați să găsim și mai multe.

Adresăm întrebări dure, centrate pe elev și apoi lucrăm cu sârguință pentru a îmbunătăți. Campusul nostru urmărește incluziunea și accesibilitatea totală și face acest lucru prin inițiative împotriva rasismului, ascultând vocile subreprezentate și promovând conștiința globală în comunitatea noastră.

Misiunea IUPUI

IUPUI, un parteneriat între universitățile din Indiana și Purdue, este campusul de cercetare urbană și științe academice ale sănătății din Indiana.

Misiunea IUPUI este de a promova statul Indiana și creșterea intelectuală a cetățenilor săi la cele mai înalte niveluri la nivel național și internațional prin cercetare și activitate creativă, predare și învățare și angajament civic.

Oferind o gamă distinctivă de licență, masterat, profesionist și doctorat. diplome, IUPUI promovează dezvoltarea educațională, culturală și economică a Indianei centrale și nu numai prin colaborări inovatoare, parteneriate externe și un angajament puternic față de diversitate.

viziunea IUPUI

Viziunea noastră: Să fim o instituție de cercetare urbană de top, recunoscută pentru succesul studenților săi, progresele sale în domeniul sănătății și științele vieții și contribuțiile sale intelectuale, economice și culturale la bunăstarea cetățenilor din Indianapolis, statul Indiana. , si dincolo.

Locații

  • Indianapolis

    University Boulevard,420, 46202, Indianapolis

    Întrebări