Keystone logo
Indiana University of Pennsylvania

Indiana University of Pennsylvania

Indiana University of Pennsylvania

Introducere

De la fondarea sa în 1875, Indiana University of Pennsylvania a evoluat și a evoluat pentru a se potrivi nevoilor în schimbare ale celor pe care le servește.

IUP combină oportunitățile academice ale unei universități mari cu mediul foarte personalizat și intim, centrat în învățare, al unui colegiu mic.

Aproape 12.000 de studenți absolvenți și absolvenți sunt înscriși în programele noastre acreditate și recunoscute la nivel național, bucurându-se de experiențe tradiționale și neradiționale în clasă, se angajează în activități de cercetare și servicii cu mentorii lor de facultate, devin studenți pe tot parcursul vieții, pregătindu-se pentru cariere răsplătitoare și vieți productive și dezvoltând abilități de conducere pentru o cetățenie eficientă

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Indiana

    South Drive,1011, 15705, Indiana

    Întrebări