Keystone logo
Indiana University Graduate School – Cybersecurity

Indiana University Graduate School – Cybersecurity

Indiana University Graduate School – Cybersecurity

Introducere

La UI Bloomington, noi inovăm peisajul educației postuniversitare

Cercetarea interdisciplinară și de înaltă calitate este susținută de granturi și premii de la agenții federale, de stat și non-profit. În 2012, UI a primit un premiu aproape de 533 milioane dolari în premii externe de cercetare. Tehnologia de ultimă oră există în jurul fiecărui colț al campusului, iar bibliotecile de 19 UI din Bloomington găzduiesc peste nouă milioane de cărți pentru a vă ajuta în explorarea și crearea de noi domenii ale cunoașterii.

Alăturați-ne. Alegeți din mai mult de 190 de programe postuniversitare și de certificare și partener cu cei mai buni cercetători de astăzi.Naassom Azevedo / Unsplash

Amigos em campus universitário

Despre noi

Universitatea Graduate School este un lider recunoscut în dezvoltarea noilor concepte și a celor mai bune practici pentru educația postuniversitară, ceea ce face UI Bloomington o locație de prim rang pentru a câștiga gradul de absolvent.

Asistăm departamentele în procesul de recrutare, susținere, reținere și absolvire a unor cercetători remarcabili. Prin activitatea noastră cu organizațiile naționale de învățământ superior, cum ar fi Consiliul Școlilor Postuniversitare, Comitetul pentru Cooperare Instituțională, Serviciul de Testare Educațională, Programul McNair Scholars, vom prelua conducerea în elaborarea viitoarelor direcții de învățământ postuniversitar.

Mai presus de toate, noi vă sprijinim în toate eforturile dvs. academice - pentru a crea un mediu de învățare în care puteți să vă ridicați și să mențineți un set de standarde care să garanteze valoarea gradului dvs. din UI.

Locații

  • Bloomington

    Bloomington, Statele Unite ale Americii

Întrebări