Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Indiana State University College of Arts and Sciences

Indiana State University College of Arts and Sciences

Indiana State University College of Arts and Sciences

Introducere

Din 1865, ne-am ridicat: pentru muncă grea. Pentru valori solide. Pentru sicomori. Și pentru tine.

Credem în școlile publice, sănătatea publică și binele public. Urmărim fericirea. Corectitudine. Oportunitate. Și șansa ca fiecare persoană să primească o educație excelentă.

De aceea, oferim mai mult de 100 de specialități, peste 70 de programe online și oportunități nesfârșite pentru studenții noștri (licență și absolvent). Le provocăm să crească și să învețe în interiorul și în afara clasei. Și pentru a avea un impact asupra comunității, chiar aici, în Terre Haute sau la jumătatea lumii.

Mision

Valorile de bază

Statul Indiana este dedicat acestor valori fundamentale:

  • Învățare: Pregătim următoarea generație de lideri și cetățeni oferind experiențe personalizate și transformatoare care să ducă la succes în clasă și nu numai.
  • Descoperire: cultivăm curiozitatea și creșterea intelectuală prin crearea de noi cunoștințe și bucuria unei înțelegeri umane sporite.
  • Angajament: colaborăm cu comunitățile noastre locale și globale pentru a crea relații pe termen lung, conectivitate cu integritate și un sentiment comun de mândrie.
  • Inclusivitate: luăm măsuri pentru a onora diversitatea indivizilor, ideilor și expresiilor, asigurându-ne că sunt recunoscute, apreciate și trăite cu adevărat.

Declarația de viziune a Universității de Stat din Indiana

Vom fi universitatea de alegere pentru studenții care caută o educație distinctă, de înaltă calitate, evidențiată de experiențe provocatoare care pregătesc absolvenții noștri să contribuie la vitalitatea economică și dezvoltarea civică și culturală a comunităților lor și a societății globale.

Declarația Misiunii Universității de Stat din Indiana

Transformăm viețile studenților printr-o educație de înaltă calitate, perfuzată cu învățare experiențială, implicare în comunitate și pregătire pentru carieră. Studenții noștri reușesc într-o cultură a incluziunii și a sprijinului care oferă abilități și cunoștințe pentru a avea impact asupra Indiana și nu numai.

Locații

  • Terre Haute

    Chestnut Street,621, 47809, Terre Haute

    Întrebări