Keystone logo
Independent College

Independent College

Independent College

Educație în Irlanda <span translate="no">Pathway</span> Webinar

Seminarul web „Education in Ireland Pathway va avea loc online pe 18 aprilie, găzduit de Independent College și International House Dublin.

Introducere

Nu puteți participa la eveniment, dar doriți să aflați mai multe despre calea de acces la limba engleză și la învățământul superior în Irlanda?

Înscrieți-vă aici pentru a vă alătura nouă pe traseul nostru educațional GRATUIT în Irlanda chiar și pe 18 aprilieth 2024:

https://www.cognitoforms.com/IndependentColleges/IndependentCollegeInternationalHousePathwayWebinar

Povestea noastră

Suntem o facultate contemporană specializată în afaceri și drept, situată central la marginea districtelor financiare și tehnologice din Dublin. Credem că educația este transformatoare, ar trebui să fie incluzivă și să promoveze minți strălucitoare cu brațele deschise.

Expertiza noastră

Colegiul Independent a fost înființat la Dublin în 2007. Suntem un colegiu în care universitatea de calitate este echilibrată cu un spirit antreprenorial, creând cursuri care anticipează tendințele, sunt legate de economie și se concentrează pe capacitatea de inserție profesională. Conectat la comunitatea de afaceri, Independent College este un loc în care profesorii și programele noastre contribuie la inspirarea gânditorilor critici, a liderilor schimbării și a celor care învață pe tot parcursul vieții.

Reputația noastră

Suntem mândri de acreditarea noastră QQI pentru programele noastre de licență și postuniversitare. Programele Colegiului Independent sunt validate la cele mai înalte standarde atât la nivel național, cât și internațional. Aceasta reprezintă angajamentul nostru față de calitate și standardele înalte pe care le folosim pentru a oferi o experiență valoroasă pentru studenții noștri, personalul și echipa de lectori.

Valorile de bază

Credem în diversitatea de gândire, gen, vârstă și cultură. Lectorii noștri sunt lideri în domeniile lor. Programele noastre sunt captivante, provocatoare și de înaltă calitate. Experiența noastră axată pe studenți se află în centrul a tot ceea ce facem.

Suntem centrați pe elev

Ne punem cursanții în centru, nu la periferie. Accentul nostru este pe experiența studenților. Apreciem interacțiunea, individualitatea, flexibilitatea, creșterea și respectul reciproc. Conceptul nostru oferă o experiență de învățare mai bună pentru toți.

Oferim un mediu de apartenență

Promovăm un sentiment de incluziune și integrare, încurajând în același timp încrederea și opiniile. Construim o comunitate minunată cu sprijin personalizat, în care studenții își fac prieteni pe viață.

Pentru că calificarea dvs. va fi recunoscută la nivel internațional

Noua ta calificare reprezintă performanța academică, dar și o înțelegere mai profundă a subiectului tău în termeni practici, iar acest lucru este foarte apreciat în domeniul tău.

Pentru că te vei bucura de timpul tău aici

Indiferent de subiectul și calificarea pe care o alegeți, vă promitem că veți avea o experiență de învățare interesantă și provocatoare de gândire în care veți aștepta cu nerăbdare fiecare clasă. Viața ta de student va fi îmbogățită nu doar de colegiu și curs, ci de prieteni noi, colegi și un oraș minunat.

Despre Colegiul Independent

În calitate de președinte al Colegiului Independent, sunt încântat că luați în considerare continuarea studiilor academice în cadrul colegiului nostru.

Scopul principal al Independent College este de a aduce studenților noștri programe de învățare care sunt relevante, care rămân cu tine pentru totdeauna, sunt bazele succesului tău viitor și au ca rezultat calificări care sunt foarte respectate în domeniul ales.

După finalizare, premiul dvs. de licență, postuniversitar sau profesional în diversele discipline va fi recunoscut oriunde v-ați deplasa, atât în Irlanda, cât și în străinătate.

Suntem un colegiu orientat spre obiective, orientat spre carieră. Ne mândrim cu predarea noastră personalizată, livrată la cele mai înalte standarde academice într-un mediu de învățare interactiv, de către personal didactic înalt calificat și prietenos.

Timpul petrecut la Independent College, dacă vă înscrieți la noi, va fi unul plăcut și satisfăcător din punct de vedere academic, pe măsură ce vă pregătiți pentru următorul capitol din viața dumneavoastră. Veți învăța de la unii dintre cei mai experimentați și respectați lectori din domeniul dvs. în ceea ce reprezintă o comunitate academică vibrantă din punct de vedere intelectual. Acesta vă va oferi nu doar o piatră de temelie pentru cariera pe care ați ales-o, ci și lecții de viață, prietenii și conexiuni care vor dura mult timp în viitor.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm ca parte a următorului nostru aport de studenți.

Padraig Hourigan

Președintele

Caracteristici Campus

Locația noastră

Campusul principal al Colegiilor Independente este situat la The Steelworks, Foley Street, Dublin 1. Steelworks este o clădire impresionantă cu cinci etaje, cu 40 de săli de clasă și un atrium cu ferestre din podea până în tavan, restaurant pe acoperiș și terasă în aer liber, bibliotecă, facilități de computer cu vedere la dezvoltarea amenajată privată. și vederi uluitoare ale orașului.

Complexul Steelworks este situat în centrul orașului, între Talbot St și Amiens St, în vecinătatea IFSC. Campusul se află la aproximativ 600 de metri de principala zonă comercială din Henry St & O'Connell St și este superb deservit de transport, cu acces ușor la trenuri, tramvai Luas și terminale de autobuz din oraș și regional.

Trăind aici

Dublin are o gamă largă de apartamente, paturi, cazare, pensiuni și pensiuni în care studenții își fac casa în fiecare an. Există atât de multe de făcut și de văzut cu mii de pub-uri, restaurante și cluburi tradiționale și contemporane. Orașul are mai mult decât echitabilul său de muzee, galerii și clădiri istorice.

Sport

Croke Park este chiar la nord de râu și găzduiește sporturile naționale de hurling și fotbalul gaelic din Irlanda. Cu o capacitate de 82.300 de locuri, este al treilea stadion ca mărime din Europa. Rugby se joacă în noul stadion Aviva din partea de sud, în timp ce există sute de cluburi de fotbal, rugby, fotbal gaelic, hurling, tenis, înot și alte cluburi în tot orașul.

Artele

Dublinul are o istorie literară de renume mondial, care a produs multe personaje literare proeminente, inclusiv laureații Nobel William Butler Yeats, George Bernard Shaw și Samuel Beckett. Alți scriitori și dramaturgi influenți includ Oscar Wilde, Jonathan Swift și Bram Stoker. În iulie 2010, Dublin a fost numit Orașul Literaturii UNESCO, Edinburgh, Melbourne și Iowa City cu titlul permanent. Există mai multe teatre în centrul orașului, iar cele mai cunoscute includ Gaiety, Abbey, Olympia, Gate și Grand Canal.

Divertisment

Dublin are o viață de noapte interesantă și este considerat unul dintre cele mai tinere orașe din Europa, cu o estimare de 50% dintre cetățeni având vârsta sub 25 de ani. Există multe pub-uri în centrul orașului, cu zona din jurul St. Stephen's green și a străzii Grafton, în special Harcourt Street, Camden Street, Wexford Street și Leeson Street, având cele mai populare cluburi de noapte și pub-uri. Cea mai cunoscută zonă pentru viața de noapte este Temple Bar, la sud de râul Liffey. Muzica live se cântă în mod popular pe străzi și în locații din Dublin, în general.

Servicii pentru studenți

Independent College DublinMediul pozitiv, plin de energie, profesorii și personalul profund implicați și o rețea puternică de sisteme de asistență fac din acesta locul perfect pentru a vă găsi nișa - din punct de vedere academic, social și profesional.

Inducția academică

A merge la facultate pentru prima dată poate fi o perspectivă interesantă. Cu toate acestea, mulți consideră că perspectiva trecerii de la al doilea nivel la o instituție de nivel al treilea poate fi o experiență descurajantă. La Independent College Dublin dorim să ne asigurăm că această tranziție este cât se poate de nedureroasă. Din acest motiv, organizăm introducerea studenților înainte de începerea fiecărui program de licență. Acest lucru le permite tuturor studenților să se întâlnească, decanul colegiului, directorul facultății, managerul experienței și carierei elevilor și colegii lor.

Suport academic

Fiecare program academic are un membru al personalului dedicat care se ocupă de orice probleme academice pe care le pot întâlni studenții. Personalul administrativ al facultății are o politică de birou deschis între orele 9.30 - 17.00 de luni până vineri.

Sfaturi în carieră

Independent College Dublin este conștient de provocările din ce în ce mai mari cu care se confruntă elevii. Un CV bun este vital atunci când aplici pentru un loc de muncă. De asemenea, este foarte important să vă pregătiți pentru interviuri. Managerul nostru de experiență și cariere pentru cursanți îi va ajuta pe studenții din ultimul an la redactarea CV-ului și va oferi îndrumări și sfaturi în pregătirea interviului dumneavoastră.

Servicii de calcul

Accesul la servicii precum Moodle, resurse și reviste online, acces la internet wireless și stocare online sunt oferite gratuit tuturor studenților înregistrați.

Viața studenților și a campusului

Indiferent dacă căutați sport și fitness, organizații studențești, viața de noapte locală sau activități studențești, Independent College Dublin vă oferă resurse excelente și acces la cele mai bune facilități. Locația lui Independent College Dublin în centrul orașului are o mulțime de facilități la ușa noastră.

Reduceri pentru studenți

Folosiți cardul dvs. de student Independent College Dublin pentru a beneficia de aceste reduceri exclusive:

 • Energie Fitness, strada Clarendon
 • Tower Records – 10%
 • Cărți Hughes și Hughes - 10%
 • The Farm, Dawson Street - 10%
 • KC Peaches, strada Nassau – 10% și schema de card de fidelitate
 • Cafe Sol, Dawson Street- 15% și schema de card de fidelitate
 • Hickey's Pharmacy - 15% reducere la rețete și 10% reducere la alte articole
 • Doctor, Suffolk Street - 10 EUR reducere la taxa de consultație

Bunăstarea studenților

Oferim consiliere și sprijin tuturor studenților din Colegiu. Indiferent dacă este preocupat de examene, teme, cazare sau finanțe, ofițerul de servicii pentru studenți este disponibil pentru a vă ajuta cu preocupările dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de asistență suplimentară și doriți să vorbiți cu consilierul colegiului, vi se va oferi o recomandare.

Acest serviciu este gratuit și complet confidențial.

Servicii pentru studenți internaționali

Servicii specifice sunt disponibile pentru studenții internaționali înainte de a călători în Irlanda și, după intrare, pentru a ajuta la tranziția lor în Irlanda.

  Locații

  • Dublin

   The Steelworks, Foley Street, D01 X997, Dublin

   Programe

   Întrebări