Keystone logo
INCEIF University

INCEIF University

INCEIF University

Introducere

Ce este INCEIF?

INCEIF University a fost înființată de Bank Negara Malaysia (Banca Centrală a Malayziei) în 2005 și a fost mandatată să dezvolte și să cultive talentul și experții în industria serviciilor financiare islamice. Cunoscută ca fiind singura universitate din lume dedicată finanțelor islamice, își propune să fie liderul cunoștințelor în domeniul finanțelor islamice, oferind o predare excelentă, cercetare și un lider de gândire, care leagă atât mediul academic, cât și industrie.

De la primirea primei sale cohorte de studenți în iunie 2006, INCEIF a evoluat într-o instituție de învățământ superior de prim rang. Încă de la începutul ofertei unei singure calificări profesionale online, universitatea și-a extins oferta pentru a include 3 programe de doctorat, 5 programe de masterat, 2 programe profesionale, precum și servicii de cercetare aplicată, consultanță și consultanță axate pe industrie.

Astăzi, există 2.166 de absolvenți INCEIF din peste 83 de țări din întreaga lume. Unii aduc deja contribuții semnificative la progresul finanțelor islamice la toate nivelurile, fie că este vorba despre dezvoltarea de produse, cadru de politici și implementare, reglementare și aplicare și inovare. Mutarea luiINCEIF Universityîn noul său campus mai mare este în concordanță cu planul său strategic pe termen lung pentru a găzdui o comunitate extinsă, deoarece universitatea continuă să fie liderul de cunoștințe și de gândire în domeniul finanțelor islamice. INCEIF înțelege că o universitate nu este doar un loc în care să urmărească căutarea de cunoștințe și abilități; este, de asemenea, un loc pentru a cultiva personalitatea absolvenților săi.

Deci, de ce să alegeți INCEIF?

INCEIF (Centrul Internațional pentru Educație în Finanțe Islamice), este o universitate lider în finanțe islamice și este recunoscută la nivel global pentru excelența sa în educație, cercetare și formare. Iată câteva motive pentru care studiul la INCEIF ar putea fi o opțiune bună pentru tine:

  1. Specializare în finanțe islamice: INCEIF este singura universitate din lume care se concentrează exclusiv pe educația financiară islamică. Acest lucru face din INCEIF un loc ideal pentru studenții care doresc să se specializeze în acest domeniu și să obțină experiență în finanțele islamice.

  1. Facultate cu experiență: membrii facultății de la INCEIF sunt înalt calificați și cu experiență în domeniile lor respective. Sunt experți în finanțe islamice și au o vastă experiență de lucru în industrie. Ele aduc cunoștințe și expertiză din lumea reală în sala de clasă, oferind studenților o experiență unică de învățare.

  1. Recunoaștere internațională: INCEIF este recunoscută la nivel internațional ca o instituție de top în educația financiară islamică. Programele sale sunt acreditate de Agenția Malaeziană de Calificări (MQA) și recunoscute de organisme internaționale, cum ar fi Organizația de Contabilitate și Audit pentru Instituțiile Financiare Islamice (AAOIFI) și Consiliul pentru Servicii Financiare Islamice (IFSB).

  1. Conexiuni în industrie: INCEIF are legături puternice cu industria financiară islamică, atât la nivel local, cât și la nivel global. Acest lucru oferă studenților oportunități de a se implica cu profesioniști din industrie, de a dobândi cunoștințe practice și de a-și construi rețelele profesionale.

  1. Facilități moderne ale campusului: campusul de ultimă generație al lui INCEIFeste echipat cu facilități moderne, inclusiv o bibliotecă, laboratoare de calculatoare, săli de curs și o sală de rugăciune. Campusul este, de asemenea, situat în inima orașului Kuala Lumpur, oferind studenților acces ușor la facilitățile orașului.

În general, studiul la INCEIF vă poate oferi o experiență educațională unică și vă poate ajuta să dezvoltați abilitățile și cunoștințele necesare pentru o carieră de succes în finanțele islamice.

PREMIE ȘI ACREDITARE

· 2020, Recunoașterea de 4 stele MyRA, implementată de Ministerul Învățământului Superior din Malaezia (MOHE), este utilizată pentru a măsura, printre altele, capacitățile de cercetare și inovare ale universităților.

·2019, foarte competitiv (5 stele) pentru 2019 de către Sistemul de evaluare a calității din Malaezia pentru excelență universitară și universitară sau SETARA pe scurt. SETARA măsoară calitatea tuturor universităților și colegiilor universitare private și publice, inclusiv a campusurilor din străinătate.

·2018, AACSB acreditat* (*INCEIF este singura universitate postuniversitară care se concentrează pe finanțele islamice cu acreditare AACSB, care plasează programele INCEIF în primele 5% dintre programele de afaceri din întreaga lume)

·2021, International Shari'ah Research Academy for Islamic Finance (ISRA), centrul de management al cercetării al lui INCEIF, a primit premiul „Cea mai bună casă de cercetare” de The Asset Triple A Islamic Finance, cu sediul în Hong Kong

·2021, ISRA Consulting a votat cea mai bună firmă de consultanță islamică pentru al treilea an consecutiv într-un sondaj internațional realizat de principalul portal de știri privind finanțele islamice, Islamic Finance News

·2021, ISRA Consulting a premiat „Cel mai bun serviciu de consultanță” de către The Asset Triple A Islamic Finance Awards 2021, cu sediul în Hong Kong, un alt record de trei ani

Locații

  • Kuala Lumpur

    Lorong Universiti A , , 59100 , Kuala Lumpur

    Întrebări