Keystone logo
West Virginia University – Reed College of Media

West Virginia University – Reed College of Media

West Virginia University – Reed College of Media

Introducere

O WVU Colegiul Reed Media este o școală de jurnalism centrată pe student care a fost absolvit de jurnaliști și comunicatori strategic, deoarece 1939. În timp ce rădăcinile în tradiției, WVU Colegiul Reed Media De asemenea, oferă o inovatoare curriculum și lumea reală experiențe care pregătesc studenții pentru o carieră în industria mass-media de astăzi. Un pionier absolvent de învățământ on-line, Comunicații integrate de marketing (IMC) Programul este natiunile primul program de gradul de master complet on-line, și ei Date Marketing Communications (DMC) Programul este gradul natiunile primul master concentrat în special asupra datelor de impact are asupra comunicațiilor de marketing.

Dr. Isaac despre Perley Reed

yi., u

Dr. Perley Isaac Reed a fondat Colegiul de mass-media de la Universitatea din Virginia de Vest în 1939. Un fost profesor de limba engleza si jurnalism, Reed a ajutat să se extindă ofertele de curs de jurnalism de la WVUs și a fost numit primul director al Colegiului de mass-media atunci când a devenit o școală independentă.

Reed a jucat un rol-cheie în fondarea multor Colegiului organizațiilor studențești Media,. De asemenea, el a ajutat la stabilirea a două grupuri naționale - Kappa Tau Alpha, o societate onoare colegiu care recunoaste excelenta academica si promoveaza burse de studiu în comunicare jurnalism și masă, precum și Societatea Americană de jurnalism administratori, care ulterior a fost afiliat cu Asociația pentru Educație în Jurnalism.

Reed a crezut în păstrarea studenților la jurnalism conștienți și în contact strâns cu practicienii din domeniu, dar era invitat adesea membri ai presei de lucru pentru a oferi cursuri speciale corpului studențesc. Acest concept continuă prin evenimente speciale, cum ar fi anual al Colegiului "Săptămâna de Jurnalism", iar Ogden Ziare Seminar Series, precum si multi absolventi care se întorc la Mater lor alma ca vizitarea lectori și profesioniști în rezidență.

Mai presus de toate, Reed simboliza profesionalismul în domeniul comunicațiilor de jurnalism și masă. El a crezut în disciplina și munca grea - pentru el însuși, cât și pentru facultatea și studenții săi - și a trăit prin dictonul "Precizie! Precizie! Precizia! "Mosteniri ale lui Reed includ nu numai un colegiu ferm stabilit de mass-media la WVUs, ci și un spirit mai greu de definit de profesionalism insuflat studenților lucrează acum ca jurnaliști și comunicatori profesioniști din întreaga lume.

Scurt istoric al lui Martin Hall

i, jhtdsb

Situat în inima Campus Downtown WVUs, Martin Hall este cea mai veche clădire din campusul Universității. Completat în 1870, a fost inițial numit Universitatea Hall. Acesta a fost prima clădire construită de noua Universitatea Virginia de Vest, care a fost stabilită prin combinația de Woodburn Femeie Seminar și Monongalia Academiei în 1867.

Unicitatea lui Martin Hall a salvat de la distrugere - soarta multor clădiri universitare timpurii rupte în jos pentru a face loc pentru construcții noi. Considerat un exemplu de neînlocuit al arhitecturii secolului al 19-lea, Martin Hall și celelalte clădiri Woodburn Circle (Woodburn Hall și Chitwoods Hall) au fost înscrise în Registrul Național al Locurilor Istorice. George A. Smyth, fostul arhitect Universitatea, a declarat Martin Hall ", a fost construit în perioada eclectică a Renașterii Classic și poate fi identificat ca fiind în maniera franceză a doua Imperiu." Clădirea a fost redenumit Martin Hall în 1889, în onoarea al primului președinte al Universității, Rev Alexander Martin. Un pastor metodist născut în Scoția, Martin a fost presedintele WVUs de la înființarea sa până în 1875.

Timp de aproape 50 de ani, Martin Hall a fost centrul pentru toate clasele de elevi pregatire si a servit ca sediu pentru societățile columbiene și Partenon literare. Din 1918, prin 1952, a găzduit departamentul de fizică.

În 1952, dr Perley Isaac Reed, decan al Colegiului de mass-media, o petitie pentru a muta Colegiul din sferturi sale inghesuit la ultimul etaj al Woodburn Hall Martin Hall. După o renovare, Colegiul Media mutat în noile sale trimestre din 1953.

Sub conducerea lui Dean Guy Stewart, cladirea a suferit renovari majore în 1976-1977. Martin Hall a fost eviscerat, iar un interior nou a fost construit pentru a îmbunătăți sala de clasă și de spațiu de birou și oferă facilități modernizate.

Din 2005, Martin Hall a trecut printr-o altă serie de renovări destinate îmbunătățirii infrastructurii de îmbătrânire a clădirii și de a oferi un mediu de instruire mai moderne pentru Colegiul de studenți Media. recentele lucrări de renovare Martin Hall sunt o extensie a viziunii Dean Stewart, aducand Colegiul de mass-media în secolul 21.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • USA Online

    USA Online, Statele Unite ale Americii

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări