Keystone logo
Imperial College London MSc Schimbări Climatice, Management și Finanțe
Imperial College London

MSc Schimbări Climatice, Management și Finanțe

South Kensington, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 37.000 *

În campus

* depozit: 3.700 GBP

Introducere

Faceți un impact cu MSc Schimbări Climatice, Management și Finanțe

Schimbările climatice sunt una dintre cele mai mari provocări ale vremurilor noastre. Întreprinderile trebuie să își asume responsabilitatea și să adopte practici mai durabile. Pentru a face acest lucru, au nevoie de oameni care să le dea drumul și aici intri tu.

Programul nostru comun de MSc Schimbări Climatice, Management și Finanțe cu Institutul Grantham - Schimbările Climatice și Mediul echilibrează afacerile cu știința și politica climatică pentru a vă echipa să conduceți tranziția către o economie verde. Această colaborare cu Institutul Grantham face ca acest master comun să fie unic; oferind conexiuni cu industrie, factori de decizie și cercetare de ultimă oră.

Bazându-se pe experiența de la Școala de Afaceri, Institutul Grantham și Imperial College London , acest program interdisciplinar explorează provocările și oportunitățile pe care le prezintă schimbările climatice și cum puteți face față acestei situații. Veți absolvi o universitate lider mondial cu cunoștințe aprofundate și abilități solicitate care pot fi aplicate în toate sectoarele - 100% din clasa noastră din 2021 au fost angajați în termen de trei luni de la absolvire.

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Clasamente

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Facilităţi

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări