Keystone logo
© Eva Dang
Imperial College London

Imperial College London

Imperial College London

Introducere

O comunitate de soluții de probleme dedicate găsirii de soluții inovatoare pentru cele mai mari provocări ale lumii. Imperial College London este primele zece universități din lume cu o reputație internațională pentru excelență în predare și cercetare. Evaluată în mod constant printre cele mai bune universități din lume, Imperial se angajează să dezvolte următoarea generație de cercetători, oameni de știință și cadre universitare prin colaborare între discipline. Situat în inima Londrei, Imperial este un spațiu multidisciplinar pentru educație, cercetare, traducere și comercializare, valorificând știința și inovația pentru a aborda provocările globale.

Imperial College London continuă să împingă frontierele în cercetarea de vârf la nivel mondial, educația care schimbă viața și inovația transformatoare. Strategia noastră academică ne va ajuta să ne realizăm ambiția de a produce un impact transformator în beneficiul societății la scară globală. Se bazează pe cercetarea noastră fundamentală inovatoare și pe capacitatea noastră de a dezvolta noi perspective pentru a permite schimbarea durabilă și a îmbunătăți lumea noastră. Prezintă viziunea noastră pentru o experiență îmbunătățită a studenților, care îi va pregăti pe studenții noștri să fie lideri, să inoveze și să conducă schimbarea.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • London

    Imperial College London South Kensington, SW7 2AZ, London

Întrebări