Keystone logo
Immaculata University

Immaculata University

Immaculata University

Introducere

Aproape de a 100-a aniversare, ne străduim să menținem o cultură înrădăcinată în tradițiile bunăvoinței. Menținem cursurile mici, oferind în același timp o mare varietate de subiecte, specialități și activități. Oferim valori de bază creștine într-un mediu de ultimă generație. Un student de orice credință va părăsi Immaculata University pregătită pentru lumea variată și complexă în general.

Suntem aici nu doar pentru a deveni mai buni, ci pentru a crea mai bine. Succesul nostru se măsoară în termeni de valoare pe care o creăm. Apare atunci când mergem dincolo de noi înșine pentru a servi oamenii, comunitățile și lumea din jurul nostru. Suntem mândri că ne ducem cunoștințele mai departe și le folosim pentru a construi noi înțelepciuni și noi rezultate. La Immaculata, știm că cunoașterea nu are un sfârșit - și că nu are niciun sfârșit capacitatea sa de a schimba lucrurile în bine.

Immaculata University , o comunitate academică catolică, fondată și sponsorizată de surorile, slujitorii inimii imaculate a Mariei, se angajează să acorde bursă, formarea întregii persoane pentru conducere și slujire și împuternicirea tuturor pentru a căuta adevărul, pentru a promova dreptatea și să se angajeze într-un dialog între credință și cultură.

Bazat pe tradiția și carisma IHM din 1920.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Dunmore

    Morgan Road,104, 18509, Dunmore

    Întrebări