Keystone logo
Imagine Education Australia

Imagine Education Australia

Imagine Education Australia

Introducere

Despre Imagine Education Australia

Imagine Education Australia este un centru de educație și formare profesională și un centru de limbă engleză cu capital privat cu campusuri din Brisbane și Coasta de Aur.

Imagine Education Australia are patru campusuri: Campusul nostru principal de la Benowa Road; Centrul nostru central din Southport de pe strada Scarborough; Campusul Ashmore din Ashmore; și campusul nostru din Brisbane, în inima orașului Brisbane.

Imaginați-vă că educația are, de asemenea, patru medii de formare live, în care studenții pot obține experiențe practice care lucrează într-un mediu din lumea reală. Mediile noastre de instruire live sunt pentru studenții care studiază în cadrul Facultății de Automobile, Facultatea de Servicii pentru Copii și Facultatea de Ospitalitate.

Imaginați-vă că educația oferă:

 • Facilități de ultimă generație
 • Cursuri de prima rată pentru studenții din Australia și din întreaga lume
 • Servicii pentru studenți (inclusiv Homestay și asistență pentru ocuparea forței de muncă)
 • Personal experimentat și profesional
 • Clase de distracție și interesante

Misiunea noastră

Misiunea de Imagine Education Australia este de a oferi o educație de clasă mondială pentru toți elevii într-un mediu de învățare pozitiv și grijuliu. Acest lucru se va realiza prin:

 • Maximizarea gradului de conștientizare internațională prin integrarea studenților în societatea australiană și, prin urmare, dezvoltarea unei înțelegeri mai profunde a culturii australiene.
 • Folosind metodologii de predare noi și inovatoare.
 • Ajutarea studenților să dezvolte competențe și încredere în utilizarea limbii engleze pentru a face față cerințelor academice ale liceului și universității din Australia.
 • Crearea de Pathways studiu, servicii și oportunități pentru studenți prin intermediul programelor de înaltă calitate, orientate spre studenți, într-un mediu școlar sigur și susținut de către profesorii și personalul său de sprijin.

Imaginați-vă că educația este sinonimă cu educația de calitate și succesul carierei pe termen lung.

De ce să ne studiem cu noi?

 1. Experiență și facilități: Imagine Education Australia este o organizație de formare înregistrată, care a furnizat o formare de calitate relevantă industriei începând cu anul 2005. Avem facilități construite în scopuri și medii de învățare de ultimă oră care încorporează tehnologia interactivă de tablă.
 2. Cursuri acreditate: Calificările noastre sunt construite în conformitate cu pachetele naționale de instruire și sunt conforme cu Cadrul de calitate VET. Imagine Education Australia cursurile Cursurile din Imagine Education Australia sunt validate de industrie pentru a asigura cea mai actuală și relevantă formare pentru mediul de afaceri de astăzi.
 3. Personal angajat în industrie: cu cadre didactice pline de calificare și pasionați, care au mulți ani de experiență în industria lor și care sprijină învățarea incluzivă, studenții primesc formare profesională din partea celor mai buni.
 4. Recunoașterea învățării anterioare și a transferului de credite: studiile și experiența dumneavoastră în trecut pot fi recunoscute ca și credite la Imagine Education Australia .
 5. Pathways fundație *: elevii care caută o intrare în Pathway în programele de licență universitare pot beneficia de programul Imagine Education Australia 's Foundation Pathway . Pathways din programele noastre profesionale vă permit să faceți progrese în programele de licență cu credit, ceea ce înseamnă că puteți finaliza gradul dvs. chiar mai repede!
 6. Medii de antrenament live: Nu învățați doar într-o sală de clasă: studiați într-unul din mediile de formare live ale lui Imagine, unde beneficiați de pregătirea practică și de experiența de care aveți nevoie pentru a vă lansa cariera.
 7. Abilitatea de a evalua: Demonstrați-vă învățarea în mai multe moduri, nu doar examene. În plus, ucenicii la locul de muncă sunt evaluați în colaborare cu formarea profesională proprie.
 8. Cerințe flexibile de intrare și aporturi multiple: Nu veți pierde niciodată data de începere cu opțiunile de înscriere flexibile și cu aporturile multiple ale Imagine pe tot parcursul anului.
 9. Opțiuni de taxe: Descoperiți un mod rentabil de realizare a rezultatului carierei sau a Pathway de parcurs pentru a studia în continuare cu prețurile cursului nostru competitiv și reputația pentru planurile flexibile de plată.
 10. Burse: Recunoaștem pasiunea și talentul academic al solicitanților noștri și oferim un program de burse.
 11. Există locuri finanțate de la guvern: posturile finanțate de guvern sunt disponibile pentru înscrieri interne, stagii și ucenici.
 12. Abordarea universității *: Învățarea dvs. poate conta pentru obținerea diplomei universitare, cu articularea universității noastre la Universitatea Bond și alte universități importante australiene. Vom întări întotdeauna opțiunile de carieră!

* NOTĂ IMPORTANTĂ: Acest lucru nu implică în nici un caz un loc garantat într-un program universitar sau de liceu. Solicitările individuale trebuie să fie aprobate de către universitatea sau școala aplicată.

Locații

 • Gold Coast

  3 Benowa Rd, 4215, Gold Coast

 • Brisbane

  Brisbane, Australia

  Întrebări