Keystone logo
IM – Digital Business School

IM – Digital Business School

IM – Digital Business School

Introducere

IM este prima școală de afaceri specializată în marketing digital de înaltă performanță.

Aliniați cu planul de educație digitală al Uniunii Europene 2021/2027, pregătim marketeri digitali de înaltă performanță printr-o metodologie unică care îmbină formarea în competențe tehnice cu formarea în competențe de performanță , care, atunci când funcționează împreună, reușesc să ridice ritmul afacerilor. rezultatele și proiectele pe care le conduc.

Aceste profiluri de înaltă performanță digitală sunt la mare căutare în companiile private și publice. Gestionăm această cerere prin departamentul Cariere Digitale, care se ocupă de conectarea studenților noștri cu posturile vacante pe care ni le solicită.


Accentul programelor noastre

Abordăm pregătirea profesioniștilor pentru noua generație de afaceri digitale dintr-o viziune transversală: marketing , comunicare și afaceri digitale , cu maeștri specializați care se remarcă pentru o programă profundă și actualizată, unde toate subiectele sunt practice și predate de experți activi.

Toate masteratele noastre au o dublă diplomă cu subiecte 100% practice, care adăugat la un campus virtual fără concurență în alte școli europene și o metodologie care urmărește performanța dvs. oferindu-vă feedback periodic, ne asigurăm că evoluați în direcția corectă, creați o experiență unică care se traduce în profesioniști înalt pregătiți și competitivi care se remarcă în procesele de selecție.

SCHIMB DE LOC PENTRU PROFILURI DIGITALE

Școala noastră a fost concepută aproape ca o agenție de plasament, obiectivul nostru final este același cu al dvs.: să accesați locuri de muncă digitale de calitate, să avansați în profesia dvs. sau să vă angajați cu toate garanțiile de succes în zona digitală.

Așa că am lucra cu un LSAs bo puternic singur loc de muncă pentru expertiza lor în profilurile digitale , care sunt în cerere constantă și plasarea de profile specializate , cum ar fi Jessica in companii mari din Spania.

Jessica îți spune din prima mână

Singurul specializat în performanțe digitale ridicate

Studierea marketingului digital nu este același lucru cu studierea marketingului digital de înaltă performanță

Datorită metodologiei de înaltă performanță, încorporați mai multe abilități tehnice, precum și abilități de performanță, care vă fac să vă distingeți prin cunoștințe și rezultate în mediul digital exigent și competitiv.GRAD DUBLĂ ȘI TRIPLĂ

Ce ne-a mutat?

Oferiți cele mai bune cursuri de formare în Digital Marketing și puneți-le la dispoziția tuturor . Marketingul digital nu ar trebui să fie proprietatea câtorva companii.

Educăm, inspirăm și colaborăm cu o comunitate de studenți, absolvenți, profesori și profesioniști din sector care promovează o rețea activă și activă. Un sistem relațional care să se sprijine unul pe celălalt în mediul digital complex.

Locații

 • Barcelona

  Fisica, 13-17 L.2, 08038, Barcelona

 • Madrid

  Plaza de Carlos Trias Bertrán, 4, 28020, Madrid

 • Barcelona

  Carrer de la Física,13-17, 08038, Barcelona

  Întrebări