Keystone logo
Illinois Institute of Technology Master of Science in Sustainability Analytics and Management - Desemnat STEM
Illinois Institute of Technology

Master of Science in Sustainability Analytics and Management - Desemnat STEM

Chicago, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.712 / per credit

În campus

Introducere

Într-o eră a globalizării rapide și a schimbărilor ecologice, sustenabilitatea mediului prezintă provocări majore pentru societăți, guverne și întreprinderi deopotrivă. În toate industriile și sectoarele economiei, corporațiile și organizațiile sunt conduse de investitori și alte părți interesate, reglementări și presiunea publică pentru a pune mai mult accent pe problemele și performanța de mediu, sociale și de guvernanță (ESG).

Programul de Master of Science in Sustainability Analytics and Management (SAM) de la Stuart School of Business oferă studenților care au experiențe în inginerie și alte domenii STEM formarea, cunoștințele și abilitățile din lumea reală de care au nevoie pentru a aborda întreaga gamă de provocări cu care se confruntă profesioniștii de astăzi în sustenabilitate.

Folosind o abordare aplicată, programul SAM vă învață cum să folosiți inovația tehnologică, analiza datelor și antreprenoriatul pentru a dezvolta și gestiona sisteme de durabilitate. Cursurile examinează interacțiunea dintre creșterea economică și mediu, inclusiv modul de aplicare a modelelor ecologice-economice și a strategiilor de prevenire și control al poluării.

Accentul programului pe analiza tehnică - o competență de bază care este din ce în ce mai necesară pentru profesioniștii în domeniul durabilității - îi pregătește pe absolvenții noștri să exceleze în poziții responsabile cu măsurarea și raportarea datelor ESG pentru companii și organizații.

Prin programul unic Elevate de la Illinois Tech, vi se garantează experiențe practice pe tot parcursul educației absolvente, cum ar fi stagii virtuale și în persoană și îndrumări personalizate de la un consilier de carieră, un mentor academic și un antrenor pentru absolvenți.

Chicago se mândrește cu o combinație dinamică de industrii și companii, activitate antreprenorială, afaceri ecologice și eforturi locale pentru a construi comunități durabile. Locația Illinois Tech și conexiunile construite de facultatea Stuart pun acele resurse la îndemână și oferă studenților oportunități pentru proiecte și stagii, creare de rețele și Pathways către cariere în sectoarele nonprofit, guvernamentale și de afaceri.

Prezentare generală a programului

Programul de Master of Science in Sustainability Analytics and Management, conceput pentru studenții cu medii STEM, învață abilitățile analitice și de management de mediu necesare pentru a dezvolta și gestiona sisteme durabile în guvern, industrie și setări corporative.

De ce Illinois Tech este una dintre universitățile cu cea mai bună valoare din țară

În calitate de student Illinois Tech, veți fi automat luat în considerare pentru bursele instituționale generoase ale universității noastre. În medie, aceasta se adaugă la economii de 107.472 USD pe școlarizare și locuință pentru fiecare student în timpul celor patru ani la Illinois Tech (134.340 USD pentru cinci ani, pe baza cifrelor din toamna 2021).

Ne angajăm să reducem drastic costul diplomei dvs., astfel încât să vă puteți concentra pe învățarea la una dintre cele mai dinamice și bazate pe inovație universități din țară.

Vrei mai multe motive grozave?

  • Pe lângă bursa noastră instituțională, în medie, Illinois Tech acordă studenților noștri o sumă suplimentară de 34,412 USD fiecare în ajutor de școlarizare bazat pe nevoi pe parcursul a patru ani (43,015 USD pentru cinci ani). (dintre solicitanții FAFSA, toamna 2021).
  • Suntem școala cu cea mai bună valoare numărul 44 din țară (US News & World Report).
  • 98% dintre studenții noștri primesc o formă de ajutor financiar.
  • Salariul mediu de început al studenților noștri este de 63.938 USD.

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări