Keystone logo
Illinois Institute of Technology Master în Inginerie în Ingineria Sistemelor Urbane
Illinois Institute of Technology

Master în Inginerie în Ingineria Sistemelor Urbane

Chicago, Statele Unite ale Americii

30 Hours

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.649 / per credit

În campus

Introducere

Programul de Master de Inginerie în Inginerie a Sistemelor Urbane al Illinois Tech îi pregătește pe studenți să proiecteze și să întrețină orașele durabile de mâine. Nevoia de orașe rezistente este mai mare ca niciodată, cu mai mult de două treimi din populația lumii estimată să locuiască în zone urbane până în 2050, iar orașele urbane globale se confruntă cu nenumărate provocări în gestionarea sistemelor de transport, energie, apă și deșeuri. Inginerii și urbaniștii din sectorul public și privat trebuie să abordeze orașele ca un sistem integrat de subsisteme pentru a gestiona și optimiza eficient resursele.

În acest scop, programul de Master of Engineering in Urban Systems Engineering integrează cursuri în mai multe discipline de inginerie pentru a pregăti studenții cu o înțelegere mai profundă a complexității sistemelor de infrastructură urbană și a interconexiunilor și dependențelor lor, deoarece funcționează ca un sistem de sisteme.

o privire de ansamblu asupra programului

În programul de Master of Engineering în Urban Systems Engineering, studenții vor învăța cum să proiecteze și să gestioneze sistemele de infrastructură urbană; modul în care proiectele de inginerie de infrastructură sunt planificate, proiectate, finanțate, bugetate și construite; și modul în care cantitățile din ce în ce mai mari de date pot fi utilizate pentru a proiecta, opera și înțelege sisteme de infrastructură urbană mai durabile.

Facilităţi

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Curriculum

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări