Keystone logo
Institut International De La Communication Paris (IICP)

Institut International De La Communication Paris (IICP)

Institut International De La Communication Paris (IICP)

Introducere

De 30 de ani, Institut International De La Communication Paris (IICP) este Institut International De La Communication Paris (IICP) comunicare, jurnalism și creație din Paris. Formează profesioniști în comunicare și jurnalism care sunt pe deplin operaționali la părăsirea școlii. Oferă programe Bac to Bac + 5, accesibile pe bază de studiu de lucru, și oferă mai multe niveluri certificate 6 și 7. Sunt posibili ani de comunicare și jurnalism.

Școala noastră instruiește oamenii în jurnalism, comunicare și creație, trei profesii destinate să lucreze împreună, dar sunt adesea trecute cu vederea. IICP - Institut International De La Communication Paris, joacă cartea interacțiunii dintre studenții noștri din aceste trei cursuri pentru a-i face să funcționeze și să gândească împreună pe tot parcursul anului: cursuri comune, seminarii încrucișate ... toate oportunitățile sunt bune pentru a crea interacțiune și promovează apariția unor bune practici care vor fi utile pentru viitoarea lor viață profesională.

Inovația în pedagogie face posibilă oferirea studenților de o experiență și punerea lor constantă într-o situație pentru a-i face conștienți de o lume profesională care suferă schimbări profunde.

Locații

  • Paris

    59, rue Nationale; 75013 PARIS, 75013, Paris

    Întrebări