Keystone logo
International Hellenic University (IHU)

International Hellenic University (IHU)

International Hellenic University (IHU)

Introducere

International Hellenic University (IHU) a fost înființată inițial prin Legea (nr. 3391/2005) și avea sediul în Salonic, Grecia. IHU a fost prima universitate publică din Grecia în care programele au fost predate exclusiv în limba engleză și cuprindea trei (3) școli care ofereau douăzeci și patru (24) de programe de master.

Universitatea Internațională Elenă a fost reînființată prin Legea (nr. 4610/2019), are sediul în Salonic, cuprinde nouă (9) școli și treizeci și trei (33) de departamente și este situată în Salonic, Kavala, Serres, Drama, Katerini , Kilkis, Didymoteicho. Cele două școli (Școala de Științe Umaniste, Științe Sociale și Economie și Școala de Științe și Tehnologie) ale IHU aparțin Centrului Universitar de Programe Internaționale de Studii (UCIPS) al Universității Internaționale Elene, care oferă programe care sunt predate exclusiv în limba engleză. .

UCIPS, dezvoltat pentru a facilita metodele moderne de învățare, este situat într-un campus de 16.000 m² în afara Salonicului, al doilea oraș ca mărime din Grecia, cu o istorie neîntreruptă de 2.300 de ani. Facilitățile noastre de ultimă generație, cum ar fi sălile de clasă virtuale, biblioteca electronică, laboratoarele IT, Laboratorul de fabricație digitală și caracterizarea materialelor și Laboratorul de ecologie moleculară/biologie moleculară creează un mediu propice învățării și cercetării superioare pentru studenții noștri.

Facilităţi

Facilitățile noastre de ultimă generație, cum ar fi sălile de clasă virtuale, biblioteca electronică, laboratoarele IT, Laboratorul de fabricație digitală și caracterizarea materialelor și Laboratorul de ecologie moleculară/biologie moleculară creează un mediu propice învățării și cercetării superioare pentru studenții noștri.

Acreditare

Proces de acreditare de către DOATAP pentru candidații care dețin diplome de licență dobândite în afara Greciei

Conform legii elene, pentru a fi acceptat la un program postuniversitar al unei instituții publice (cum ar fi Universitatea noastră), un student candidat care deține o diplomă de licență dintr-o instituție non-greacă, instituția trebuie să fie inclusă în Registrul Național al Străinilor. Institutele de Învățământ Superior recunoscute ale DOATAP – Centrul Național Elen de Recunoaștere și Informare Academică (NARIC elen) (în conformitate cu paragraful 4 al articolului 304 din Legea Greciei 4957/2022).

DOATAP – Centrul Național Elen de Recunoaștere și Informare Academică (NARIC Elen) este organismul oficial al Republicii Elene pentru recunoașterea academică a titlurilor și calificărilor acordate de instituțiile de învățământ superior străine, precum și pentru furnizarea de informații corecte cu privire la instituțiile de învățământ superior. și calificări în Grecia și în străinătate. Potrivit articolului 304 din Legea 4957/2022, universitățile și centrele de cercetare sunt responsabile de recunoașterea titlului străin. În acest scop, universitățile și centrele de cercetare examinează dacă instituția care acordă titlul este inclusă în Registrul național al instituțiilor străine recunoscute și dacă titlul în sine este inclus în Registrul național al tipurilor de titluri ale instituțiilor străine recunoscute postat pe site-ul DOATAP.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Thessaloniki

  International Hellenic University 14th km, 57001, Thessaloniki

  • Thessaloniki

   Thessaloniki, Grecia

   • 3RFF+MP

    14klm Thessaloniki-Moudania Rd, 57001, 3RFF+MP

    Întrebări