Keystone logo
International Graduate Center - Hochschule Bremen MBA internațional Focus Management internațional și durabil (dublă diplomă)
International Graduate Center - Hochschule Bremen

MBA internațional Focus Management internațional și durabil (dublă diplomă)

Bremen, Germania

2 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 17.000 *

În campus

* în funcție de universitatea parteneră aleasă, plus taxa semestrială de 380 EUR

Introducere

Program de diplomă dublă cu ESSCA, Paris/Franța (MBA/M.Sc)

Puteți începe cu modulele de bază la IGC din Bremen și vă puteți specializa în Managementul Durabil Internațional în al doilea trimestru al studiilor. Această specializare este oferită de Școala de Management ESSCA din Paris, Franța.

Parisul este recunoscut drept unul dintre cele mai atractive orașe din lume pentru dezvoltare economică, ocupându-se pe locul 3 în 2017. Cu ESSCA vei alege o școală de afaceri cu o istorie de mai bine de un secol. ESSCA este una dintre prestigioase Grandes Ecoles franceze și este acreditată internațional cu triplă coroană AACSB, EQUIS și AMBA.

Specializarea Management internațional și durabil a IBSA combină studiul managementului internațional și subiectele legate de practicile durabile într-un mediu globalizat și oferă studenților cunoștințe de lucru și instrumente practice necesare pentru a aborda și a prelua conducerea asupra diferitelor probleme sociale, economice, tehnologice și de mediu. .

În afară de studii superioare și practice, vei avea șansa de a explora unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. Profitați de bogatul patrimoniu cultural pe care îl are de oferit orașul sau faceți o plimbare de-a lungul Senei. ESSCA School of Management este situată la doar douăzeci de minute cu metroul de marile repere din Paris, cum ar fi Champs Elysées sau Turnul Eiffel.

Începeți-vă programul de master IBSA Dual Degree cu MBA internațional la IGC din Germania și mergeți la Paris pentru specializare.

Cerințe de limba engleză

  • Cunoaștere ridicată a limbii engleze (IELTS 6,5 puncte sau TOEFL iBT min. 90)

Curriculum

Despre Școală

Întrebări