Keystone logo
International Graduate Center - Hochschule Bremen

International Graduate Center - Hochschule Bremen

International Graduate Center - Hochschule Bremen

Introducere

Centrul Internațional de Absolvent (IGC) a fost fondat de HSB Hochschule Bremen – Universitatea de Științe Aplicate a orașului ca o școală absolventă interdisciplinară pentru management și leadership. Pentru solicitanții cu o primă diplomă universitară, IGC oferă diplome de MBA și master în domeniul afacerilor și managementului internațional și european. Toate programele sunt predate în limba engleză.

IGC garantează o educație postuniversitară care satisface în egală măsură cerințele academice și profesionale. Prelegerile și seminariile în echipă în grupuri mici cu maximum 25 de studenți facilitează un dialog constructiv între membri. IGC are în prezent aproximativ 200 de studenți din peste 40 de țări. Rețeaua internațională este consolidată de lectori vizitatori de la multe dintre universitățile noastre partenere internaționale care oferă cursuri, prelegeri și contribuie la competența interculturală a studenților noștri. Mulți dintre lectorii noștri provin din conducerea unor companii de top din Europa și vă vor oferi o perspectivă asupra diferitelor companii și domenii de activitate. IGC face parte din Alianța Școlilor Internaționale de Afaceri (IBSA) cu patru universități partenere (situate în SUA, Spania, Franța și Germania) care oferă cu succes un program unic de două studii.

De ce să studiezi la IGC?

 • IGC face parte din HSB Hochschule Bremen - Universitatea de Științe Aplicate a orașului, o universitate publică germană cu peste 200 de ani de tradiție.
 • Cu studenți din peste 40 de națiuni în campusul nostru, IGC reprezintă internaționalitatea trăită.
 • Bremen este un oraș studentesc plin de viață, bogat în tradiție și istorie, dedicat științei și cercetării orientate spre viitor, precum și industriei, comerțului și diversității culturale.
 • Studiați și rămâneți – după absolvire puteți aplica pentru o „viză pentru căutarea unui loc de muncă” care vă permite să vă începeți cariera în Germania și Europa.
 • Echipa de asistență pentru studenți internaționali (ISA) va fi bucuroasă să vă sprijine încă de la început în chestiuni precum înscrierea, înregistrarea în oraș și găsirea de cazare.
 • MBA internațional (grad dublu) este un program acreditat EFMD.

Locații

 • Bremen

  International Graduate Center Hochschule Bremen Langemarckstr. 113, D-28199, Bremen

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări