Keystone logo
IFCAM

IFCAM

IFCAM

Introducere

Universitatea Grupului

Ca universitate deschisă, IFCAM antrenează toți angajații Grupului și oferă mai mult de două milioane de ore de pregătire în fiecare an. De la concepția pedagogică, la animarea formațiunilor, prin integrarea noilor moduri de învățare, Universitatea creează și difuzează dispozitive îmbogățite, experiențiale, colaborative și locale.

Misiunile noastre

Având cunoștință de liniile de afaceri ale Grupului și de abilitățile necesare, IFCAM este un jucător important în transformarea Grupului. Susține proiecte, proiectează și diseminează programe de formare, anticipează și împărtășește evoluțiile viitoare.

Convingerile noastre

Gândiți-vă digital în slujba ființei umane în formare.

 • Puneți oamenii înapoi în dispozitive care au fost până acum 100% auto-instruire.
 • Însoțiți învățarea și modernizarea abilităților de la distanță.
 • Energizează și optimizează instruirea față în față prin utilizarea tehnologiei digitale.
 • Dă dorință, propune dispozitive atractive pentru cursanți pentru a dezvolta și ancora învățarea.

Faceți o experiență remarcabilă în direct.

 • Individualizarea cursurilor.
 • Personalizarea acompaniamentului.
 • Abordare socială și multimodală.
 • Compasiunea!
 • Dinamica de deschidere.

Certificările noastre

IFCAM deține calificarea OPQF (Oficiul Profesional al Organizațiilor de Formare a Calificărilor) care certifică profesionalismul unei organizații de formare și garantează calitatea serviciilor furnizate: abilități și experiență a formatorilor, adecvarea resurselor pentru servicii, referințe și controlul satisfacției clienților, durabilitatea organizației de instruire și respectarea reglementărilor în vigoare.

Această calificare demonstrează că Universitatea este bine calificată pentru a-și îndeplini misiunile în slujba grupului și angajează echipele într-un proces de perfecționare continuă.

Fiind prima universitate IFCAM din sectorul bancar care și-a internalizat politica de diplomă, IFCAM , ca organism de certificare, este autorizat să-și livreze programele de licență (master și licență) la sfârșitul cursurilor de formare.

rawpixel.com / Pexels

119541_pexels-photo-515166.jpeg

O universitate pentru toți

IFCAM proiectează, produce și implementează dispozitive puternice de antrenament, în amestec de instruire. Aceștia acoperă toate cunoștințele necesare pentru activitatea bancară / asigurări și sprijină angajații în dezvoltarea abilităților lor, indiferent de nivelul, locul de muncă sau funcția lor.

Oferta acoperă șase domenii principale ale activităților bancare / asigurărilor, asigurând o instruire constantă și cuprinzătoare a angajaților cu privire la aspecte tehnice, de reglementare, comportamentale și relaționale, precum și o integrare perfectă în cultura companiei.

Campuri fizice și distanțiale

Universitatea are un campus distribuit pe două site-uri , unul situat rue La Boétie din Paris și celălalt în centrul entităților grupului, Silvae din Montrouge .

Zonele de instruire sunt de asemenea la distanță: 3 platforme de e-learning sunt gestionate de IFCAM pe care sunt instruiți angajații Grupului. Instruirea și resursele sale devin mai accesibile printr-un singur portal , care permite angajaților să anticipeze și să urmeze acțiunile lor de formare și să fie un jucător în dezvoltarea lor .

Locații

 • Montrouge

  58 Avenue Verdier, 92120, Montrouge

 • Paris

  16 Rue la Boétie,, 75008, Paris

Programe

  Instituția oferă și:

  Întrebări