Keystone logo
IESDE School of Management

IESDE School of Management

IESDE School of Management

Introducere

Despre IESDE

O Institutul pentru Studii Avansate în Management (IESDE) Este mult mai mult decât o școală specializată în afaceri de conducere: un spațiu pentru a transforma viata, profesie, cariera, afaceri și mediul de antreprenori și manageri care participa la programele noastre.

Asta este, se urmărește dezvoltarea integrală a participanților.

IESDE se poziționează ca lider între școlile de afaceri din America Latină. Timp de 20 de ani, el a influențat dezvoltarea și transformarea ei mai mult de 1.500 de absolvenți de: lideri de afaceri și directori de diverse și prestigioase organizații Puebla și din regiune.

La finalizarea programului, participanții noștri au avut o experiență care el și organizația lui transformă; dezvolta sau perfecționa abilitățile lor manageriale și abilități de conducere, care să le permită să se adapteze mai bine la schimbările constante cu care se confruntă organizațiile într-o lume globală.

OBIECTIVE

Scopul fundamental al IESDE este de a transmite cunoștințe și practici de management al afacerii. De asemenea, prin conducerea absolvenților noștri transforma organizațiile, promovând astfel dezvoltarea socio-economică a Mexicului în mod durabil.

Principiile pe care se bazează activitatea noastră sunt:

  • Îmbunătățirea conducerii ca pilon fundamental în activitatea de politică.
  • Dezvoltarea abilităților manageriale și de formare antreprenor.
  • Promovarea disciplinei cu viziune de afaceri la nivel mondial.
  • Impregnați un criteriu de decizie ridicat de participanți.
  • Include un simț etic și responsabilitatea socială în activitățile de afaceri.

Locații

  • Puebla City

    15 Norte 1-A Col. Centro Puebla,, 72000, Puebla City

    Întrebări