Keystone logo
IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Introducere

Designeri și manageri vizionari să-l urmeze pe Gaudí

Centru cultural, industrial și financiar la scară mondială, Barcelona are, printre multe merite, și acela de a organiza în 2004 Primul Forum Cultural Mondial, semn al atenției pe care acest oraș o acordă problemelor complexe ale globalizării, probleme pe care IED le abordează. campusul său aici, unde formează designeri să fie capabili să înțeleagă, să experimenteze și să dezvolte noi instrumente pentru proiectarea și gestionarea marilor transformări care au loc în societate.

Aici ei învață să lucreze în diferitele domenii ale designului, precum și să recunoască și să gestioneze macrotendințele schimbării pe măsură ce acestea apar.

Înțelegerea complexității, a interacțiunilor disciplinare care lucrează în proiectare și a modului de gestionare a proceselor de transformare este punctul central al managementului designului.

În acest sens, IED Barcelona este un atelier de desfășurare a analizelor și cercetării aplicate culturii materiale, un accent pe care este destinat să îl dezvolte din ce în ce mai mult în viitor.

Caracteristici Campus

  Burse și finanțare

  Cantitate
  bds0 USD

  Locații

  Locații
  • Barcelona

   Biada, 11 , 08012, Barcelona

   • facebook

  Întrebări