Keystone logo
Idaho State University College of Science and Engineering

Idaho State University College of Science and Engineering

Idaho State University College of Science and Engineering

Introducere

Misiunea noastră

Colegiul de Științe și Inginerie oferă studenților o educație cuprinzătoare pentru a se pregăti pentru cariere în matematică, știință, inginerie și domenii conexe, cum ar fi educația și profesiile din domeniul sănătății. Acest lucru se realizează nu numai prin instruirea în clasă, ci mai ales prin instruirea de laborator, de proiect și pe teren. Cercetările științifice fac parte integrantă din misiunea noastră ca mijloc de a învăța studenții să fie gânditori originali și critici, precum și de a ne îmbunătăți lumea prin descoperire și invenție.

Programe de studii pentru studenți

Colegiul cuprinde șapte departamente: Științe biologice, chimie, geoștiințe, matematică și statistică, inginerie civilă și de mediu, inginerie mecanică și fizică și inginerie nucleară și inginerie electrică. Colegiul conduce, de asemenea, programul de informatică din cadrul Departamentului de informatică și informatică. Fiecare departament oferă o serie de diplome relevante pentru disciplina sa, inclusiv licențe de licență în științe (BS) și licențe în arte (BA), precum și diplome de masterat în științe (MS) și doctorat (DA, doctorat). . Punctele forte ale acestor departamente și diplome se unesc pentru a crea un colegiu care conduce în inovație, creștere și, cel mai important, succesul studenților.

Cercetare și dezvoltare

Colegiul de Științe și Inginerie este mândru de moștenirea sa de cercetare. De la genetică la explorare planetară, de la știința materialelor la reactoare nucleare, echipele de cercetare conduse de facultate fac noi descoperiri care ne îmbunătățesc stilul de viață și ne întăresc economia. Cercetarea noastră se desfășoară în zeci de laboratoare, folosește resurse de calcul puternice și se răspândește într-un cadru de câmp de neegalat din nordul Munților Stâncoși. Atragem anual peste 8 milioane USD în finanțarea cercetării și colaborăm frecvent cu afaceri și industrie pentru a ajuta la rezolvarea problemelor de interes local și regional. Studenții absolvenți sunt o parte vitală a eforturilor noastre de cercetare și sute de studenți universitari profită, de asemenea, de ocazie pentru a-și începe cariera în cercetare.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Pocatello

    South 8th Avenue,921, 83209, Pocatello

    Întrebări