Keystone logo
Idaho State University College of Nursing

Idaho State University College of Nursing

Idaho State University College of Nursing

Introducere

Facultatea de la Școala de Nursing subscrie la o filozofie comună despre ființele umane, asistență medicală și educația asistenței medicale, care cuprinde atât programele de licență, cât și programele postuniversitare. Facultatea se străduiește să fie lideri și vizionari în rolurile lor de educatoare de asistente medicale, consumatori și susținători ai consumatorilor de îngrijire a sănătății și profesioniștilor din domeniul sănătății.

Utilizarea cunoștințelor de asistență medicală este accent major în curriculumul de licență în dezvoltarea practicienilor de nivel începător. Programul de licență pregătește absolvenții pentru a răspunde preocupărilor actuale și emergente de sănătate a comunității la nivel local și global. Pe parcursul dezvoltării rolului profesional, studenții învață să privească beneficiarii îngrijirii medicale ca indivizi, familii, grupuri sau comunități în contexte culturale și de mediu. Distribuția populației și natura geografică a mandatului Idaho ca absolvenții să fie competenți în asistența medicală rurală și de frontieră.

Educația universitară se bazează pe educația universitară. Elevii sunt pregătiți să-și asume roluri de practică avansată prin dezvoltarea cunoștințelor de asistență medicală prin cercetare, teorie și practică. La nivel de absolvent, facultatea și studenții contribuie la aplicarea și elaborarea teoriilor de nursing pentru a descrie, explica, prezice și înțelege fenomenele nursing. Educația absolventă facilitează medii de învățare în care studenții își pot construi propria integrare a cunoștințelor la un nivel avansat. Asistentele de practică avansată dezvoltă cunoștințe și experiență ample pentru a facilita sau a oferi îngrijiri medicale personalizate și holistice clienților de-a lungul vieții într-o varietate de setări, cu accent pe practica rurală.

Locații

 • Pocatello

  South 8th Avenue,921, 83209, Pocatello

  • Idaho Falls

   Science Center Drive,1784, 83402, Idaho Falls

   Întrebări