Keystone logo
ICN Business School

ICN Business School

ICN Business School

Introducere

Bun venit la ICN Business School

Fondată în 1905, ICN este una dintre cele mai importante școli de afaceri din Franța, foarte recunoscută datorită acreditărilor naționale și internaționale: AACSB, EQUIS și AMBA. Școala este membră a capitolului „Grandes Écoles de Management” din Conférence des Grandes Écoles .

ICN Business SchoolIdentitatea și dezvoltarea lui sunt înrădăcinate în legăturile dintre management, tehnologie și artă [ARTEM]. Datorită cooperării transdisciplinare cu Școala de Artă și Design și Școala de Inginerie, studenții ICN sunt capabili să combine o pregătire solidă cu experiența profesională și un mod de gândire creativ .

Misiunea ICN Business School este de a oferi educație inovatoare și transdisciplinară care să le permită studenților și directorilor în practică să devină profesioniști responsabili, capabili să acționeze în mediul de afaceri global. Facultatea ICN Business School se angajează în crearea de cunoștințe la intersecția artei, managementului și tehnologiei, care contribuie la dezvoltarea cunoștințelor de impact și a practicii durabile în domeniile de afaceri și organizaționale.

ICN oferă programe de nivel înalt în management, de la nivel universitar la nivel postuniversitar, cu o gamă largă de specializări.

Statistică

Fapte și cifre cheie

 • Acreditare triplă: EQUIS, AMBA și AACSB
 • 3 campusuri moderne în Paris , Nancy și Berlin
 • Un spirit unic de artă-tehnologie-management
 • 14 diplome duble internaționale
 • 3000 de studenți în fiecare an, inclusiv 38% dintre studenți din străinătate
 • 52% dintre profesori cu pregătire internațională
 • Rețea puternică de absolvenți cu 17 000 de absolvenți
 • Peste 120 de universități partenere din întreaga lume
 • 130 de parteneri de afaceri

  Caracteristici Campus

  CN este o școală de afaceri recunoscută la nivel internațional, nu numai datorită triplei sale coroane , ci și datorită prezenței sale în Franța (Paris și Nancy) și Germania (Berlin) .

  Vrei să vizitezi ICN? Priviți în interior campusurile noastre datorită vizitei virtuale de 360° ! Alege Paris sau Nancy , sau Berlin, în funcție de programul dvs. și vedeți de aproape spațiile noastre inspiratoare de învățare colaborativă.

   Admitere

   Cererile pentru studenți internaționali pentru luna septembrie viitoare sunt deschise de la mijlocul lunii decembrie până la sfârșitul lunii iunie.

   Se recomandă aplicarea timpurie, deoarece studenții sunt admiși pe o bază de admitere continuă.

   Clasamente

   Clasată pe locul 10 Master în Management în Franța conform Financial Times 2021, școala oferă un mediu creativ unic în toate cele 3 campusuri moderne din Paris, Nancy și Berlin.

   Acreditări

   Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

   Mărturii studențești

   Locații

   • Nancy

    ICN Business School – Campus Artem 86 rue du Sergent Blandan 54003 NANCY, 54003, Nancy

   • Berlin

    Friedrichstraße 76-78, 2nd floor 10117 BERLIN, 10117, Berlin

    • Paris

     Paris La Défense campus Les Collines de l'Arche Immeuble Etoile - Bâtiment G 76 Route de la demi-lune 928000 Puteaux, 92053, Paris

     Chat with students

     Întrebări