Keystone logo
© BIMM University
The Institute Of Contemporary Music Performance

The Institute Of Contemporary Music Performance

The Institute Of Contemporary Music Performance

Introducere

La ICMP, ne-am concentrat întotdeauna pe nevoile și potențialul studenților individuali, asigurându-se că educația le oferim este adaptat și personalizat, și oferindu-vă cea mai bună șansă de succes în mediul foarte competitiv și provocator al industriei muzicale.

Original

Suntem extrem de mândri de istoria și moștenirea noastră, de neegalat în domeniul educației muzicale. De-a lungul celor 30 de ani am fost de predare, am câștigat o reputație de calitate, excelență și succes, și, ca urmare, mii de studenți au ales să studieze cu noi, ceea ce face ICMP punctul de plecare pentru cariera lor în muzică. ICMP a fost infiintata in anul 1986 ca Institutul de Chitară și Basstech, și a fost prima instituție să asigure o pregătire corespunzătoare, practice și profesionale pentru muzicieni contemporani. Cu toate acestea, în timp ce numele și identitatea ICMP a evoluat de-a lungul timpului in mod natural, accentul pe nevoile de bază ale studenților sa schimbat niciodată. Ca rezultat, absolvenții ICMP pot fi găsite acum face o carieră de succes în întreaga lume - joc, performante, si crearea sau predarea muzicii, atât în ​​comunitățile lor de origine și pe unele dintre cele mai mari scene ale lumii.

In acest an, la ICMP, sărbătorim anul nostru 30 dezvoltarea si livrarea de cursuri, de înaltă calitate, relevante pentru studenții de muzică. Noi pionier metodele de predare, structura curriculum-ului și filozofie, care au devenit acum pentru educația muzicală contemporană. facultatea noastră de predare, cel mai bun activ, a fost întotdeauna de neegalat în Marea Britanie, și, de fapt, oriunde altundeva în lume. Locația noastră Londra este esențială pentru capacitatea noastră de a oferi studenților cu o gamă incredibil de oportunități de a-și demonstra talentul și de a construi rețelele lor, și mediul nostru de învățare inspirație vă oferă oportunitatea perfectă de a dezvolta abilitățile și cunoștințele în curs de pregătire pentru o carieră de succes în muzică.

inovatoare

ICMP a fost primul care a oferit programe full-time pentru studenții de muzică contemporană, și vom continua să inoveze și să dezvolte furnizarea noastră. Această experiență de neegalat înseamnă că studenții noștri dobândesc tehnicile de a se exprima, de instrumentele necesare pentru a supraviețui în industrie, precum și capacitatea de a face o carieră plină de satisfacții în calitate de actori, artiști, profesori, directori din industrie, antreprenori, și multe altele.Independent

ICMP este un furnizor independent de educație muzicală. Spre deosebire de alte școli, noi nu suntem îndatorați investitorilor care au obiective de afaceri pe termen scurt pentru a atinge. Obiectivul nostru nu este pur și simplu pentru a deschide mai multe centre și se înscrie tot mai mulți studenți. Ca rezultat, putem lua o viziune pe termen foarte lung cu privire la dezvoltarea și îmbunătățirea furnizării și a standardelor de excelență noastre pentru a sprijini dezvoltarea carierei unei game largi de muzicieni aspiranți, artiști creativi și întreprinzători muzică. La ICMP, puteți fi siguri că școala are întotdeauna cele mai bune interese de la inimă. Multe locuri încerca să copieze formula noastră, dar, desigur, există doar un singur ICMP - original, inovatoare, independente și individuale.

DE CE ALEGE ICMP

Noi înțelegem că, în calitate de aspirant muzician, compozitor sau muzica de afaceri antreprenor aveți unele alegeri dificile pentru a face ca începe pe cariera ta. Misiunea noastră este de a inspira, să încurajeze și să echipeze studenții noștri să reușească prin furnizarea de educație relevante și inovatoare de cea mai înaltă calitate. Și avem peste 30 de ani de experiență în furnizarea de abilitățile și cunoștințele și experiența noastră cu schimbul de mii de elevi.

O abordare personalizată a predării și învățării

Aici, la ICMP, fiecare student este ghidat, susținută și de prim rang. Noi lucrăm cu tine spre atingerea obiectivelor personale. Pentru a face acest lucru, avem diverse elemente de sprijin în loc, inclusiv planuri individuale de învățare, o evaluare inițială de diagnostic, stabilirea obiectivelor, precum și sfaturi și îndrumări cu privire la opțiunile modulului. Pentru a îmbunătăți experiența de învățare, oferim o gamă de suport personalizate, inclusiv de mici dimensiuni de clasă; tutori personale; drop-in sesiuni; capacitatea de inserție profesională și consiliere personalizată industriei; Wi-Fi gratuit nelimitat; acces online la materiale de curs printr-un portal de student dedicat; acces direct la oportunități de performanță și de locuri de muncă; sprijin din partea echipei Wellbeing de învățare; oportunități de a se conecta cu reprezentanții studenților; și săli de repetiție, care pot fi rezervate în mod gratuit.

Conectat la scena muzicii vibrante din Londra

Atunci când începi o carieră în muzică, este incontestabil faptul că Londra este locul de a fi. La fel ca fiind unul dintre orașele cele mai interesante și vibrante din lume, Londra este în centrul industriei muzicale la nivel mondial. Este în mod constant la marginea de taiere a muzicii, definind cultura populară în întreaga lume și oferind neegalat oportunități de a face conexiunile corecte. Londra locatie ICMP este un avantaj real, deoarece înseamnă că elevii noștri sunt în cel mai bun loc pentru a începe și să prospere în carierele lor muzicale.

Conectate la industria muzicală

Avem o rețea de neegalat de conexiuni industriei muzicale, iar noi ne mandrim cu succesul pe care ICMP absolvenți atinge. Suntem conectați la toate marile case de discuri, editori, promotori și de management al companiilor care activează în Londra, și vom face aceste contacte la dispoziția tuturor studenților noștri. Din prima zi, noi oferim o gamă largă de sprijin și oportunități pentru studenții și absolvenții noștri, oferindu-vă cea mai bună bază posibilă din care să atingeți obiectivele.


mediu de învățare creativ și de inspirație

Ne-am angajat să investească în cele mai bune de predare posibil și mediul de învățare pentru studenții noștri, cu cele mai noi echipamente disponibile întotdeauna. Oricare ar fi, desigur alegeți să urmați, veți găsi instalațiile și echipamentele de care aveți nevoie pentru a atinge obiectivele, alături de inspira școlarizare și o abordare personalizată pentru procesul de învățare. Foarte important, toți studenții ICMP pot utiliza facilitățile noastre pentru practica personală, în mod gratuit, în afara orelor timetabled, iar noi suntem deschis șapte zile pe săptămână.tutori și practicieni din industrie extrem de experiență

Este vital pentru noi că studenții noștri învață de la cei care le pot oferi sfaturi bazate pe experiența din viața reală. Noi știm un fapt că elevii sunt mai multe șanse de a reuși în cariera lor, când învățătura pe care o primesc este livrat de către tutori care au o înțelegere practică a industriei muzicale. De aceea, tutorii noștri nu sunt numai educatori calificați și cu experiență și cadre universitare, dar și profesioniști, muzică cu mare experiență, artiști și antreprenori de afaceri de muzică în dreptul lor propriu. Ele aduc toate aceste cunoștințe și experiență, plus propriile lor contacte extinse din industrie, la clasă, oferindu-le studenților ICMP cu o perspectiva unica in construirea și susținerea unei carieră în industria muzicală.

ore de contact de înaltă și clasa de mărime mică

Noi înțelegem că, în scopul de a oferi o experiență personalizată pentru studenții noștri, noi trebuie să lucreze din greu pentru a menține clasa de dimensiuni mici ore si contact ridicate. Pe un curs de ICMP, prin urmare, va beneficia de unele dintre cele mai mari ore de contact oferite oriunde în învățământul superior din Marea Britanie, și fie într-unul la unul sau mai mic grup de experiențele pe care le va fi tratat ca un individ și să aibă acces semnificativ la consiliere și orientare.

Comunitate de oameni ca-minded

La ICMP, noi oferim studenților noștri un mediu de colaborare și protectivă, mai provocator și sprijinirea te pentru a obține cele mai bune pe care, eventual, pot. Ne asigurăm studenții noștri se simt că fac parte dintr-o comunitate și să aibă oportunități de a construi relații și să se angajeze cu muzicieni ca-minded. Noi vă oferim o gamă largă de activități în care să se angajeze, cum ar fi masterclass și concerte, excursii și evenimente, cluburi și activități sociale. De asemenea, vom organiza evenimente de partajare a locuințelor și a activităților de bunăstare. călătorie student la ICMP se va vedea tu deveni parte a unei comunități globale într-una dintre cele mai diverse și multiculturale orașe din Marea Britanie, si vei avea sansa de a se amesteca cu oameni din toate mediile, a avea acces la oportunități interesante, și cu adevărat cufunda-te în scena muzicală.

RECUNOSCUȚI, s-au dovedit și respectată instituție de învățământ superior

calitate si acreditari noastre sunt al doilea nici unul din lumea educației muzicale contemporane. ICMP este foarte respectat ca un furnizor cu experiență și dovedită a învățământului superior; înțelegem că toți muzicienii aspiranți au nevoie de un partener serios și cu experiență, în scopul de a realiza obiectivele lor personale muzicale și ambiții. Timp de 30 de ani, studenții au fost alegerea ICMP ca punct de plecare pentru propriile lor cariere - și puteți prea!

Calitate si acreditari

ICMP este un membru respectat și acreditat al comunității calității învățământului superior din Marea Britanie. Facem parte dintr-un grup mic și selectați de furnizori, care pot folosi "Asigurarea pentru Marea Britanie de calitate" marca zmeu Agenția de Asigurare a Calității, oferindu-vă cu reasigurarea că, prin alegerea ICMP se alege o instituție care a fost de calitate testat în același mod ca orice altă universitate din Marea Britanie.

Locații

  • London

    Foundation House 1A Dyne Road London NW6 7XG, NW6 7XG, London

    Întrebări