Keystone logo
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Introducere

Valorile

Calitate, autenticitate, respect, ospitalitate și siguranța alimentară

O forță motrice culturală care transmite valori

În scopul ICIF, Institutul de Alimentație și Vinului Regiunilor din Italia, este de a clasifica, proteja și promova imaginea bucătăriei italiene, excelența produselor locale și a culturii alimentare și de vin regionale, prin promulgând cunoștințe în rândul profesioniștilor din întreaga lume subliniind valoarea bucătăriei italiene reale și produse excelente de alimente pe care o disting este unul dintre principalele obiective ale ICIF în scopul de a promova "Fabricat in Italia".

Stil de viață, ospitalitate și autenticitate

ICIF a luat întotdeauna valorile produselor alimentare italiene și de vin, ospitalitate italiană și în întreaga lume, Stil de viață prin participarea la evenimente și inititatives, atât în ​​Italia cât și în străinătate. Promovarea bucătăriei italiene și a calității produselor alimentare italiene de top are loc prin formarea tinerilor bucătari la sediul italian în castelul Costigliole d'Asti, în Institutul chinez în Shanghai, în institutele de Sao Paulo și Flores da Cunha din Brazilia , precum și prin colaborarea cu școlile și universitățile din Gastronomie în diferite țări din întreaga lume.

Activități principale

Pregătire culinară, promovarea "Made in Italy", evenimente majore și lupta împotriva contrafacerii

Practică

Formare pentru tineri italieni și bucătari străini de a dobândi o specializare profesională pe bucătăria italiană regională; programa include, de asemenea, formarea privind siguranța alimentară și politici durabile în gestionarea lanțului alimentar.

Promovarea "Made in Italy"

Promovarea bucătăria italiană și produse italiene de calitate superioară în străinătate, prin organizarea de cursuri de formare și difuzarea de informații cu privire la "Made in Italy", iar punerea sa în aplicare de către bucătari profesioniști și restaurante din întreaga lume.

Promovarea produselor alimentare și vinicole italiene în străinătate la târguri și evenimente internaționale. Organizarea de excursii alimentare și de vin pentru a descoperi esența regionale italiene Bucătărie și Cultură, produse de calitate superioară și cultura bogată a regiunilor italiene.

Evenimente majore

ICIF este în avangarda evenimentelor internaționale, în cazul în care este necesară o voce cu autoritate în afaceri restaurant, oferind expertiză pentru inițiative care promovează produse alimentare și culturii italiene.

Lupta împotriva contrafacerii

Ei o numesc "Mâlul italian", Imitație sau de falsificare a produselor alimentare italiene în străinătate. Un produs alimentar fals are un amestec de nume italiene, logo-uri, imagini și sloganuri în mod clar care pot fi atribuite țării noastre.

În plus față de obiectivele sale educaționale, ICIF a fost fondat cu scopul de a clasifica, proteja și promova imaginea bucătăriei și a produselor de excelență de peste mări italian, protejarea producțiilor artizanale, apărarea consumatorilor din falsurile și fals și prin răspândirea cunoștințelor și a tehnicilor între bucătari profesioniști și restauratorii din întreaga lume.

Locații

  • Turin

    Piazza Vittorio Emanuele II, 10 Costigliole d'Asti, 14055, Turin

  • Italy Online

    Piazza Vittorio Emanuele II, 10 Costigliole d’Asti (AT), 14055, Italy Online

    Întrebări