Keystone logo
Academy for Cultural Diplomacy - Center for Cultural Diplomacy Studies Master scurt în Economie Internațională, Afaceri și Diplomație Culturală
Academy for Cultural Diplomacy - Center for Cultural Diplomacy Studies

Master scurt în Economie Internațională, Afaceri și Diplomație Culturală

Berlin, Germania

3 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 9.000 / per year *

În campus

* taxa de școlarizare se plătește în 2 rate de 5.175 de euro la acceptarea în program și de 3.825 de euro înainte de începerea celui de-al doilea semestru

Introducere

Masterul de curs scurt în Economie Internațională, Afaceri și Diplomație Culturală este un program de 3 semestre oferit de Universitatea Furtwangen (HFU) în parteneriat cu Academia ICD pentru Diplomație Culturală.

Academy for Cultural Diplomacy - Center for Cultural Diplomacy Studies","author_url":"","source":""}" />

172013_MicrosoftTeams-image.jpeg

Gradul oferă o bază cuprinzătoare de studii în mai multe discipline academice legate de Economie Internațională, Afaceri, combinând-o cu Afaceri Globale și Politică, cu un accent deosebit pe diplomația culturală și aplicarea ei istorică și contemporană în sectorul public și sectorul privat și societate civila. Gradul pregătește studenții pentru cariere în diverse domenii, cum ar fi domeniul relațiilor internaționale, științe umaniste, afaceri, sectorul financiar, politică și cultură, cu un accent special pe instituțiile diplomației culturale și aplicarea diplomației culturale în cadrul străinilor. politică și economie internațională.

Programul abordează probleme internaționale contemporane, cu seminarii și prelegeri la clasă, precum și evenimente educaționale și culturale, conferințe, pregătire profesională, tururi, vizite și întâlniri cu oficiali străini, care sunt în continuare încorporate în curriculum. Studenții se vor întâlni cu experți de top care lucrează în organizații internaționale, ambasade și instituții academice și se vor implica cu specialiști din domeniile Relații internaționale și economie, afaceri, comunicare, politică, drepturile omului, cultură, consolidarea păcii, diplomație multilaterală, soluționarea conflictelor. , și Dezvoltare.

Programul oferă studenților experiență practică atât pentru dezvoltarea academică, cât și profesională, pregătind studenții pentru cariere în diverse domenii, cum ar fi relațiile internaționale, științe umaniste, afaceri, sectorul financiar, politică și cultură, cu un accent special pe instituțiile diplomației culturale și aplicarea Diplomatiei Culturale in cadrul politicii externe si economiei internationale. La nivel practic, mediul internațional al Centrului pentru Studii în Diplomație Culturală oferă studenților o oportunitate unică de a interacționa cu experți și cadre universitare de top la o mare varietate de organizații internaționale și centre de cercetare.

Acest mediu de învățare excepțional duce la cercetări originale și oportunități de studiu independent. Le permite studenților să creeze o rețea profesională solidă și să formeze o bază concretă pentru viitoarele alegeri de carieră academică și profesională, pregătind studenții pentru angajarea în arena internațională, societatea civilă, politică, organizații guvernamentale și organizații economice internaționale, precum și sectorul privat. Academy for Cultural Diplomacy - Center for Cultural Diplomacy Studies ","author_url":"","source":""}" />

172014_MicrosoftTeams-image1.jpeg

Acreditare

Diploma de master este acordată de Universitatea Furtwangen (HFU), care este recunoscută ca instituție de învățământ superior pe deplin acreditată, cu dreptul de a acorda diplome universitare.

HFU este o universitate de stat din Baden-Württemberg / Germania. Este acreditat de AQUIN cu toate programele sale de studii și procesele de asigurare a calității prin acreditare instituțională (Systemakkreditierung).

Programul de master este acreditat în cadrul acestei acreditări instituționale, conform legii federale, în conformitate cu § 33 Landeshochschulgesetz Baden-Württemberg (LHG).

Universitatea Furtwangen (HFU) face parte din Procesul Bologna instituit de Comisia Europeană și utilizează Sistemul european de transfer și acumulare de credite (ECTS) pentru a acorda diplome. Creditele obținute prin programul de masterat sunt echivalente cu cele ale cursurilor la universități din toate celelalte 30 de țări semnatare. Studenții vor câștiga 30 de credite pe semestru în timpul programului de masterat, pentru un total de 90 de credite ECTS la finalizare.

Acest MA de 90 ECTS este suficient pentru un program de master în termeni de post-studii (doctorat) sau de plasament în Germania.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări