Keystone logo
© ICD Academy for Cultural Diplomacy
Academy for Cultural Diplomacy - Center for Cultural Diplomacy Studies

Academy for Cultural Diplomacy - Center for Cultural Diplomacy Studies

Academy for Cultural Diplomacy - Center for Cultural Diplomacy Studies

Introducere

Centrul de Studii privind Diplomația Culturală (CCDS) al ICD pentru Diplomație Culturală este cel mai important centru mondial pentru studiul Diplomației Culturale, oferind oportunități de dezvoltare educațională și profesională persoanelor interesate să urmeze studii și cariere în mediul academic, diplomație, guvern. , și/sau sectorul privat, legate fie integral, fie parțial de domeniul Diplomației Culturale.

CCDS se concentrează în special pe explorarea echilibrului dintre puterea dura și soft, procesul de globalizare într-o lume interdependentă, economia internațională și multiculturalismul de afaceri, dialogul și schimbul intercultural, drepturile omului, religia și capacitatea inițiativelor bazate pe cultură de a continua. înțelegere reciprocă și, la rândul său, să promoveze pacea și stabilitatea globală.

Academy for Cultural Diplomacy - Center for Cultural Diplomacy Studies","author_url":"","source":""}" />

172011_MicrosoftTeams-image4.jpeg

Programele CCDS oferă niveluri ridicate de conducere și oferă studenților abilitățile de a-și modela viitoarele roluri de conducere, abordând în același timp problemele critice care provoacă lumea de astăzi. Programele oferă cunoștințe avansate și instrumente analitice pentru studiul și practica diplomației culturale și potențialul pe care aceasta îl are în modelarea politicilor internaționale și strategiilor globale. Programe în Diplomație Culturală. Facultatea CCDS este compusă din profesori, politicieni de mare profil și profesioniști cu experiență din sectorul public și privat. Facultatea și membrii consultanți ai CCDS au lucrat intens și colectiv pentru a proiecta programe de studii inovatoare care oferă o abordare unică a studiului domeniilor relațiilor internaționale, economiei globale, relațiilor interculturale, artă și cultură, globalizare și guvernanță globală. Componentele academice tradiționale ale unei diplome în aceste domenii au fost adaptate pentru a se potrivi în lumea dinamică, în schimbare rapidă. În acest scop, abordarea noastră față de afacerile globale contemporane se concentrează și pe rolurile din ce în ce mai importante ale soft power și diplomației culturale în afacerile mondiale. Programele sunt unice și inovatoare în conținut și abordare și oferă dezvoltare profesională în diplomația culturală și domenii conexe. Pentru studenții interesați de politică externă, afaceri internaționale, diplomație culturală, științe politice sau economie internațională, programele oferă o platformă de la care studenții pot câștiga experiență practică și cunoștințe de nivel înalt; dotarea studenților cu instrumentele necesare pentru a-și lansa cariera chiar înainte de finalizarea studiilor.

Programele de studii CCDS funcționează în cadrul unui parteneriat comun între Academia pentru Diplomație Culturală și universitățile europene de conducere. Toate diplomele sunt acordate de universități, care sunt recunoscute ca instituții de învățământ superior acreditate pe deplin cu dreptul de a acorda diplome universitare, fac parte din Procesul de la Bologna stabilit de Comisia Europeană și utilizează Sistemul european de transfer și acumulare a creditelor (ECTS) pentru acordarea de diplome. Programele oferă studenților avantajul de a învăța în diferite orașe europene importante și, astfel, posibilitatea de a câștiga experiență academică, profesională și personală din a trăi în diferite culturi.

Academy for Cultural Diplomacy - Center for Cultural Diplomacy Studies","author_url":"","source":""}" />

172012_MicrosoftTeams-image3.png

Parteneriatele universitare ale Centrului pentru studii diplomatice culturale

Universitatea Furtwangen (HFU)

Universitatea Furtwangen (HFU) este una dintre universitățile de top din Germania și este recunoscută pentru excelența sa în următoarele domenii:

 • Calitate ridicată și inovație în predare
 • O concentrare practică puternică prin colaborarea cu industria
 • Concentrarea internațională
 • Cercetare aplicată
 • Educație continuă și învățare pe tot parcursul vieții
 • Cooperare și motivație
 • Responsabilitatea socială și protejarea viitorului

Centrul principal al Furtwangen University este educația și instruirea practică bazată pe știință. Limitele tradiționale între domenii sunt eliminate în proiectele interdisciplinare. HFU este lider în domeniile de inginerie, informatică, sisteme informatice și management, management inginerie, mass-media, afaceri internaționale și sănătate. Gama de cursuri și programe este în mod constant îmbunătățită pentru a ține cont de evoluțiile inovatoare. Scopul nostru este de a oferi programe avansate pentru tineri talentați, acordând diplome de cea mai bună calitate, acreditate, care deschid oportunități excepționale de carieră. În același timp, susținem călătoria pe care studenții noștri o fac spre a deveni indivizi responsabili și competenți, capabili să identifice și să rezolve problemele în mod independent. În plus, prin cercetarea orientată spre aplicații și dezvoltarea profesională universitară, universitatea noastră susține următoarea generație de oameni de știință care contribuie la inovație și la îmbunătățirea abilităților în afaceri și în societate.

Locații

 • Berlin

  Institute for Cultural Diplomacy Gemthinerstr. 20

  Întrebări