Keystone logo
IC Institute

IC Institute

IC Institute

Introducere

„Să facem extraordinarul când vine vorba de inovare, educație de înaltă calitate și cercetare, în timp ce construim parteneriate puternice pentru a modela lumea de mâine.”

IC Institute a fost fondat în 2008 cu o misiune clară, dar provocatoare: „Să facem extraordinarul când vine vorba de inovare, educație/formare de înaltă calitate și cercetare, în timp ce construim parteneriate puternice pentru a modela lumea de mâine”. IC Institute oferă o gamă largă de servicii educaționale unice de înaltă calitate, facilitează inovația și construiește parteneriate pentru a ajuta la formarea viitorului.

IC Institute beneficiază de relații puternice pe care le construiește și le menține de ani de zile cu pionierii din industrii, companii de top, organizații academice de nivel înalt și instituții guvernamentale. Acesta este motivul pentru care putem spune cu mândrie că suntem singura companie privată din Europa care organizează tipul nostru de învățământ superior. Diplomele noastre de master sunt recunoscute la nivel local și internațional și toți absolvenții sunt calificați să se numească Master of Science (MSc).

Locații

  • Beerzel

    Heiststeenweg,131, 2580, Beerzel

Întrebări