Keystone logo
International Business School the Hague

International Business School the Hague

International Business School the Hague

Introducere

International Business School the Hague ( IBSH ) este o nouă școală inovatoare de afaceri și management cu sediul în Țările de Jos și are sediul în orașul Haga. Este o instituție legală de învățământ superior și oferă diplome de licență și master în domeniul afacerilor și relațiilor internaționale și diplomației.

Pe lângă programele de studii, IBSH oferă o serie de cursuri scurte și de diplomă care vă vor spori cunoștințele și abilitățile în domenii specifice, foarte solicitate.

Programele noastre au un accent profesional și practic, pregătindu-vă pentru un început de carieră de succes. Personalul nostru didactic are o vastă experiență în lumea corporativă, pe care o vor împărtăși cu dvs.

Viziune

IBSHViziunea lui „Crearea de lideri dinamici” se referă la educarea studenților cu privire la complexitățile cu care se vor confrunta afacerile lumii în viitorul apropiat și îndepărtat. IBSH consideră că, menținând o înțelegere fermă a tendințelor viitoare și a inițiativelor noi, va putea oferi studenților conținut semnificativ care îi pregătește cel mai bine pentru roluri de conducere în domeniile lor respective. Un lider dinamic este o persoană care poate înțelege imaginea holistică și poate lua decizii sănătoase în vremuri de mare complexitate.

Misiune

IBSHMisiunea lui „Livrarea dincolo de așteptări” vorbește despre aspirația noastră de a depăși în mod continuu așteptările studenților, profesorilor și părților interesate. Aceasta înseamnă că IBSH trebuie să mențină o buclă continuă de feedback cu toate părțile interesate pentru a evalua în mod obiectiv performanța în raport cu așteptările. De asemenea, trebuie să ne evaluăm și să ne ajustăm în permanență performanța pentru a depăși standardele internaționale.

Locații

  • The Hague

    Rijswijkseweg 60, 2516 EH, , The Hague

  • Rijswijk

    Lange Kleiweg,12, 2288 GK, Rijswijk

    Întrebări