Keystone logo
© Carrianna Field
Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza

Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza

Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza

Introducere

Institutul de Zaragoza

IAMZ este una dintre cele patru mediteraneene Agronomic Institutele de CIHEAM (Centrul Internațional pentru Advanced Mediteranean Agronomic Centrul de Studii), o organizație interguvernamentală internațională în 1962, fondat inițiativa comună a OCDE și Consiliul de Europa- inclusiv misiune este de a dezvolta cooperarea dintre țările mediteraneene prin intermediul instruirii postuniversitare și promovarea cercetării în colaborare în domeniul agriculturii, alimentației și dezvoltării rurale durabile.

Cine suntem noi?

Suntem o echipa globala de 25 de profesioniști cu peste 40 de ani de experiență solidă în formare postuniversitar, cercetarea științifică și cooperarea internațională.

Domeniile noastre de expertiza sunt producția plantelor, producție animală, mediu, pescuit și acvacultură, precum și știința, tehnologia și comercializarea alimentelor.

Ce facem?

Instruirea este inima afacerii IAMZ, în conformitate cu o abordare internațională și multidisciplinară. In fiecare an, vom primi mai mult de 400 de participanți și 250 de profesori invitați aproximativ 80 de țări. Oferim cursuri extinse pentru profesioniști și programe de Master of Science. Noi promoveze și să coordoneze proiecte de cercetare precum și o serie de alte activități de cooperare. O mare parte din aceste activități se desfășoară în colaborare cu instituțiile naționale și internaționale și să aibă loc la IAMZ sau în alte centre ale țărilor mediteraneene partenere.

Noi oferim în prezent 8 programe de Master of Science (4 masterat în fiecare an, timp de doi ani). De asemenea, vom organiza în fiecare an, aproximativ 12 cursuri de scurtă durată pentru profesioniști pe teme științifice și tehnici avansate.

Suntem de asemenea parteneri excelente de formare, pe măsură ce lucrăm cu universități, companii private și alte organizații internaționale (OCDE, FAO, ONU, OMC, EFSA, CE, ICARDA, EAAP, etc.) prin proiecte și rețele de cercetare pentru a dezvolta și de a personaliza cursuri și activități de formare în funcție de nevoile și obiectivele partenerilor noștri, în special pentru a contribui la diseminarea rezultatelor proiectelor și activităților în rețea.

Locații

 • Zaragoza

  IAMZ-CIHEAM Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza. Av. Montañana 1005, 50059, Zaragoza

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări