Keystone logo
IADES / Argentine Institute Of Secondary Education

IADES / Argentine Institute Of Secondary Education

IADES / Argentine Institute Of Secondary Education

Introducere

Superior, IADES, a fost fondată în 1956 cu angajamentul de a oferi predare de calitate, astfel încât toată lumea să poată atinge excelența educațională. Promovează un nivel academic ridicat împreună cu un acompaniament personal, esențial pentru dezvoltarea integrală a fiecărui student.

Este un centru de educație laic, respectând toate crezurile religioase și deschis comunității, fără niciun fel de discriminare, unde valoarea fiecărei individualități este promovată pentru o mai bună adaptare și integrare a acestora, facilitând desfășurarea potențialului pe care fiecare student detine.

Etica și disciplina sunt valori promovate în instituție, astfel încât să predomine un climat de respect și ordine în spațiul care încurajează acțiunea liberă și responsabilă în toți membrii comunității educaționale.

Inițial, a fost creat nivelul secundar și, în 1976, a fost încorporat nivelul superior terțiar, unde studiază pentru a fi analist de sisteme informatice și profesori de limbă și literatură. Toate diplomele sunt oficiale, eliberate de Ministerul Educației Naționale din Republica Argentina și au, de asemenea, valabilitate în întregul Mercosur.

Din 2019 este posibil să articulezi carierele terțiare ale IADES cu următoarele universități naționale: Universitatea Națională din Lanús, Universitatea Națională din Lomas de Zamora, Universitatea Națională din La Matanza. În acest fel, absolvenții de analize de sistem pot fi primiți de la inginerii de sisteme și profesorii de limbă și literatură, respectiv de la absolvenții de limbă și literatură, în aceste case de studii.

Locații

  • Buenos Aires

    Montevideo,467, C1019, Buenos Aires

    Întrebări