Keystone logo
IADE

IADE

IADE

Introducere

IADE este un laborator de creativitate, talent și conducere recunoscut de societate în ansamblu. Acesta a încurajat elevii să-și pună propriile talente la încercare, să creadă în ei înșiși, făcându-i să fie cei mai buni, în viața personală sau în integrarea lor profesională viitoare.

IADE astăzi este o referință în predarea Creativității. De asemenea, este una dintre cele mai bune școli de design din Europa și un pionier în marketing, publicitate și fotografie.

Fondată în 1969, la Lisabona, a fost un pionier în predarea proiectării în Portugalia. În prezent, este instituția care antrenează cei mai mulți studenți în acest domeniu, cu o rată de angajabilitate de 97 la sută.

În 2012, a obținut statutul de Institut Universitar, titlu care a permis crearea unui program de doctorat modern în proiectare, cu accent special pe creativitate și internaționalizare.

Între 2015 și 2019, IADE făcut parte din Universitățile internaționale laureate, cel mai mare grup global de învățământ superior.

Din 2016, IADE a făcut parte din Universidade Europeia, consolidându-și poziția ca o școală creativă în Europa.

În prezent, IADE acordă studii universitare de licență, master, doctorat, precum și postuniversitare în domenii legate de creativitate: design, arte și comunicare, marketing, publicitate și fotografie.

distincţii

2017 - Pentru al treilea an, IADE este prezentat ca una dintre primele 50 de școli de design din Europa în clasamentul Domus.

2016 - IADE este încă o dată printre cele mai importante 50 de școli de design din Europa în clasamentul Domus.

2015 - IADE este prezentat ca una dintre primele 50 de școli de design din Europa în clasamentul Revistei italiene Domus.

2014 - IADE a primit premiul Label DS de către Comisia Europeană.

Eticheta DS este un sigiliu al calității care recunoaște și distinge excelența și cele mai bune practici ale instituțiilor de învățământ superior în ceea ce privește implementarea suplimentului de diplomă.

IADE Lisboa 101" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/50/50755_IADE_Lisboa_101.jpg" alt="IADE Lisboa 101" />

© IADE - Faculdade de proiectare, tehnologie și comunicare

Universidade Europeia

Universidade Europaia se remarcă pentru capacitatea sa de a inova și pentru modelul său academic diferențiat, care se bazează pe principiile calității, internaționalizării și apropierii de afaceri și piața muncii.

Pregătirea elevilor săi urmărește să-i facă profesioniștii globali ai viitorului, dându-i toate instrumentele de care au nevoie pentru a obține succesul profesional oriunde în lume.

Universidade Europeia acordă studii universitare de licență, master și doctorat și oferă, de asemenea, cursuri postuniversitare într-o serie de domenii precum afaceri, drept, psihologie, resurse umane, marketing, comunicare, sport, informatică și tehnologii, și se remarcă ca stabilire de frunte în învățământul superior în managementul ospitalității și turismului.

Misiune

Creați profesioniști la nivel mondial.
Contribuie la dezvoltarea unei societăți globale prin pregătirea studenților, promovând o atitudine antreprenorială, bazată pe principiile responsabilității sociale, internaționalizării, excelenței în cercetare și angajabilității.

Viziune

Să fie un reper universitar internațional și stabilirea alegerii pentru studenți și angajați.

IADE Lisboa 102" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/50/50756_IADE_Lisboa_102.jpg" alt="IADE Lisboa 102" />

© IADE - Faculdade de proiectare, tehnologie și comunicare

Campus

Deschis 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

Campusul Santos are o locație privilegiată în centrul orașului Lisabona, cu o priveliște uluitoare asupra râului Tagus, oferind studenților săi un mediu care încearcă să le sporească creativitatea.

 • Zonele de studiu și spațiile comunale care intenționează să stimuleze munca în echipă și să favorizeze integrarea universității
  Camere de clasă | Biblioteca | Camere de studiu | Salon
 • Servicii care vizează facilitarea vieții de zi cu zi a studenților
  Colțul alimentar | Centru de copiere | Servicii studenților | Campus virtual | WiFi gratuit
 • 15 laboratoare cu echipament tehnologic care permite implementarea unui model didactic inovator
  MediaLab Studio | Game Studio / Fabrica de proiecte | Laborator de fotografie | Laborator 3D | Laboratoare digitale | Laboratoare Inginerie | Laboratoare IT

Locații

 • Lisbon

  Av. Dom Carlos | 4, 1200-649, Lisbon

  Întrebări