Keystone logo
University Of Applied Sciences Ludwigsburg

University Of Applied Sciences Ludwigsburg

University Of Applied Sciences Ludwigsburg

Introducere

O Universitatea de Stiinte Aplicate Ludwigsburg este specializată în educarea managementului în administrația publică. Cele aproximativ 2500 elevi a universității sunt predate de către un număr de profesori și lectori. Cele două facultăți,

Gestionare și Drept Fiscală și de afaceri Legea

oferă patru Nivel Licenţă grade și două maestru grade. Peste 98% din totalul studenților înscriși inițial completeze programul lor de studiu ales.

Absolvenții care încheie studiile de licență sunt în măsură să aplice cunoștințele și competențele dobândite într-un mediu profesional. Conceptul de didactică încurajează munca științifică și este proiectat pentru a oferi absolvenților un sentiment de responsabilitate în contextul unui stat constituțional democratic și social liber. Programele permit studenților să se dezvolte,,, team-building lor academice personale sociale și abilități de afaceri.

O caracteristică distinctivă a programelor de licență este combinația de muncă academică și experiență practică în formă de stagii în administrația publică la nivel de stat și municipale. grupuri mici de studiu se asigura un excelent suport poate fi acordată studenților individuali de către profesori și lectori. Candidații pentru programele de licență trebuie să aibă o calificare superioară de intrare în învățământul valabil (de exemplu, A-niveluri).

O UNIVERSITATE oferă două programe de master: a Programul de Master full-time în administrația publică europeană pregătește absolvenți pentru o carieră în poziții de conducere în serviciul public. Maestru de Management Public este un program part-time, cu un accent special pe leadership si este proiectat pentru angajații administrației publice care caută o poziție de conducere.

Locații

  • Ludwigsburg

    Hochschule für öffentliche Verwaltung und Finanzen Ludwigsburg, Postfach 0489

    Întrebări