Keystone logo
Hunter College

Hunter College

Hunter College

Introducere

La Hunter College , oferim peste 170 de programe academice bogate și provocatoare, care oferă echipei studenților o perspectivă globală și expertiza de a prospera în carierele lor alese.

Hunter College al Universității City din New York, o universitate publică distinsă, apreciază învățarea în artele și științele liberale ca o piatră de temelie a dezvoltării individuale și o bază vitală pentru o societate mai dreaptă și incluzivă. Continuând lunga noastră tradiție de extindere a oportunităților, căutăm studenți din toate mediile să se angajeze într-o experiență educațională riguroasă care îi pregătește să devină lideri și inovatori în comunitățile lor și în lume. Hunter contribuie, de asemenea, la un discurs intelectual, susținând o bursă excelentă și o activitate creativă de către facultatea sa realizată.

Programele universitare Hunter, absolvenți și profesioniști provoacă studenții să gândească critic - să abordeze problemele din perspective multiple, să distingă întrebările pe care le ridică fiecare și să recunoască tipurile de dovezi pentru fiecare valoare. Programele academice ale Colegiului subliniază importanța diversității umane, subliniază cercetarea și creația artistică și invită studenții să își extindă educația dincolo de campus. Cultivăm calitățile de care au nevoie absolvenții noștri pentru a prospera în carierele lor alese și pentru a face diferența ca cetățeni activi.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • New York

    Park Avenue,695, 10065, New York

    Întrebări