Keystone logo
Hungarian University Of Fine Arts

Hungarian University Of Fine Arts

Hungarian University Of Fine Arts

Introducere

Hungarian University Of Fine Arts oferă educație și instruire viitorilor actori ai scenei culturale maghiare în toate domeniile artelor vizuale.

Instituția noastră, pe parcursul istoriei sale, și-a păstrat baza tradițională pe care sa întemeiat programul său educațional, în același timp căutând și cultivând reînnoirea continuă, dovadă fiind noile noastre departamente care și-au început activitatea în congruență cu noile tendințe ale contemporanilor. artelor din ultimele decenii.

În plus față de formarea practică, subiectele teoretice cuprind o componentă fundamentală a educației la Hungarian University Of Fine Arts .

Extinzându-se cu mult dincolo de un domeniu general, un background ferm în ramurile specializate în istoria, teoria, sociologia și psihologia legate de arta vizuală sunt de o importanță indispensabilă pentru studenții noștri. O pregătire standard ridicată pentru un grup atât de talentat de studenți (ales dintr-un imens grup de solicitanți) necesită mai mult decât o înțelegere generală a teoriei artei: necesită o bază teoretică puternică, demnă de abilitățile studenților noștri și legată organic de particularitățile de artă vizuală.

Locații

  • Budapest

    Andrássy út,69-71, 1062, Budapest

    Întrebări