Keystone logo
Hult

Hult

Hult

Introducere

Pentru cei făcuți să facă

Mai mult decât o școală de afaceri non-profit, Hult este o comunitate multiculturală dinamică care educă, inspiră și conectează unii dintre cei mai avansați talente de afaceri din lume. Schimbăm abordarea tradițională a educației, folosind experiențe de învățare prin practică pentru a transforma setul de abilități ale studenților din momentul în care ni se alătură, în cel al unui om de afaceri excepțional, din momentul în care absolvă.

Avem misiunea de afi cea mai relevantă școală de afaceri din lume.

Credem că o școală de afaceri ar trebui să vă ofere mult mai mult decât o diplomă. Educația înseamnă transformare. Elevii își doresc abilități care le vor transforma viața. Angajatorii își doresc absolvenți care să-și transforme afacerile. Societatea vrea afaceri care vor transforma lumea. Ca orice schimbare, începe cu acțiune.

Concentrându-ne pe ceea ce pot face studenții noștri în lumea reală, mai degrabă decât pe teoria pe care o studiază în sălile de clasă, acordăm prioritate acelor abilități și mentalități care sunt cele mai relevante pentru a aduce schimbări chiar acum - în cariera individului, în afacerile pe care le lucrează. în și societatea în care trăiesc. Această credință în învățarea prin practică depășește o filozofie educațională; este forța călăuzitoare din spatele fiecărui program pe care îl oferim, fiecărui curs pe care îl creăm și fiecărei clase pe care o conducem.

Cei împliniți vin în Hult din toată lumea pentru a:

Faceți provocări

Rezolvarea creativă a problemelor și colaborarea sunt esențiale pentru succesul personal și profesional. Studenții noștri exersează continuu ceea ce vor face la locul de muncă, astfel încât să-și dezvolte un set de abilități relevante care să le permită să facă față oricărei provocări cu care se confruntă după absolvire. Acest lucru, combinat cu atitudinea lor de abilități, curiozitatea naturală și perspectiva internațională, îi face pe absolvenții noștri atât de solicitați în rândul angajatorilor din întreaga lume.

Faceți global

A reuși în afaceri internaționale este totul despre înțelegerea interculturală. Cufundați într-un amestec de 141 de naționalități dintr-o rețea globală de campusuri, absolvenții Hult nu prosperă doar într-un mediu internațional; ei știu cum să-l folosească pentru a obține rezultate. Studenții noștri construiesc o rețea globală colaborând cu colegi de clasă din întreaga lume – potențialii parteneri, investitori și contacte sunt peste tot. Suntem specializați în a ajuta studenții internaționali să găsească locuri de muncă internaționale. Absolvenții clasei 2020 Hult au fost angajați la 450 de companii diferite din 75 de țări.

Faceți creștere

Ne propunem să ajutăm studenții să fie cea mai bună versiune a lor înșiși și să devină liderii rezistenți, conștienți de sine și etici de care viitorul are nevoie. Pentru ca ei să poată continua să-și îmbunătățească nu numai propriile vieți, ci și comunitatea de afaceri și societatea în ansamblu. Schimbarea nu se oprește niciodată și niciunul nu ar trebui să învețe. Indiferent dacă obiectivele absolvenților noștri se schimbă sau industria lor se schimbă, opțiunile noastre de învățare pe tot parcursul vieții le permit să revină la Hult în fiecare an pentru tot restul carierei pentru a rămâne la curent și relevanți — întotdeauna.

Declarația noastră de misiune:

Ne străduim să fim cea mai relevantă școală de afaceri din lume. Misiunea noastră este să avem un impact pozitiv asupra indivizilor și organizațiilor prin transformarea practicilor lor de management. Facem acest lucru utilizând acoperirea noastră globală, fiind creativi, antreprenori și de ultimă generație. De asemenea, contribuim la creșterea durabilă, ajutând liderii să integreze succesul comercial și bunăstarea societății. Procedând astfel, sperăm să fim școala de afaceri preferată pentru liderii existenți și aspiranți.

Colaborări și parteneriate care schimbă jocul

O colaborare de pionierat

Oferim educația noastră unică firmei lider — Ernst & Young (EY). Livrăm acum trei programe corporative celor 312.000 de angajați ai EY din peste 150 de țări: EY Tech MBA de la Hult (2020), Master EY în Business Analytics de la Hult (2021) și Master EY în Sustenabilitate de la Hult (2022). Modelele noastre inovatoare de învățare sunt concepute pentru a ajuta studenții și angajatorii să rămână relevanți într-un mediu de afaceri în continuă schimbare. Acesta este doar începutul în a ajuta mai mulți parteneri corporativi să se pregătească pentru provocările de mâine.

Brown Business Boot Camp

Parteneriat pentru excelență în afaceri

Colaborăm cu Universitatea Brown pentru a pune la dispoziția studenților Brown abordarea noastră practică, din lumea reală, a educației în afaceri. Predat de profesori remarcabili din ambele școli, Business Boot Camp este o călătorie intensivă și captivantă în experiența caracteristică a lui Hult , de învățare prin practică.

Cercetare riguros relevantă

Puterea noastră constă în traducerea gândirii inovatoare în practicile care stau la baza programelor noastre pentru a ajuta organizațiile să performeze la cel mai înalt nivel și să rămână în fruntea jocului.

Cercetarea noastră se încadrează în două teme, care reflectă progresul nostru de cercetare existent și, de asemenea, valorifică avantajul diferențiere al școlii ca instituție internațională unică, studenții și profesorii provenind din diferite părți ale globului și predând în diferite părți ale globului ca o singură comunitate.

Creating Disruption evidențiază strategiile care anticipează, modelează și reacționează la schimbările de pe piețele internaționale. Ce evenimente locale sau globale, tehnologie sau scenarii permit sau declanșează o nouă strategie? Cum sunt construite, comunicate și implementate strategiile? Cât de bine funcționează strategiile specifice, în special în mediile multinaționale? Cum pot fi valorificate strategiile care au succes pe o piață pe o altă piață care ar putea fi la jumătatea globului?

Transformarea comportamentului se referă la îmbunătățirea continuă a practicilor de leadership organizațional și personal. Aceasta implică o evaluare riguroasă bazată pe date a intervențiilor și programelor care generează cea mai mare îmbunătățire pe termen lung a comportamentului indivizilor, echipelor și organizațiilor în mediile de afaceri la nivel global.

Impact educația cu Premiul Hult

Cel mai mare premiu de impact social din lume

La Hult , credem că afacerea are puterea și responsabilitatea de a schimba vieți în bine. Premiul Hult este un concurs de studenți la nivel mondial care provoacă echipele universitare să rezolve cele mai presante probleme globale cu idei de afaceri viabile.

Premiul Hult este derulat în parteneriat cu Națiunile Unite. Finaliștii prezintă un juriu apreciat format din lideri de afaceri la nivel mondial, lideri de gândire și factori de schimbare. Echipa cu ideea de afaceri care are potențialul de a avea cel mai mare impact primește 1 milion USD și sprijin pentru a-și transforma ideea în realitate.

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Locații

 • Boston

  1 Education Street, , Boston

  • San Francisco

   1355 Sansome Street, , San Francisco

   • London

    37-38 John St, , London

    • Dubai

     Hult Dubai Campus Dubai Internet City, , Dubai

     • Shanghai

      4F, Hua Xin Hai Xin Building No.666 Fuzhou Road, , Shanghai

      • New York

       41 Cooper Sq #901, , New York

       Întrebări