Keystone logo
Hult International Business School

Hult International Business School

Hult International Business School

Introducere

La Hult, credem că educația înseamnă mult mai mult decât o diplomă. Este vorba despre transformare. Elevii își doresc abilități care le vor transforma viața. Angajatorii își doresc absolvenți care să-și transforme afacerile. Societatea vrea afaceri care vor transforma lumea. Ca orice schimbare, începe cu acțiune.

Concentrându-ne pe ceea ce pot face studenții noștri în lumea reală, mai degrabă decât doar teoria pe care o studiază în sălile de clasă, acordăm prioritate acelor abilități și mentalități care sunt cele mai necesare pentru a aduce schimbări - în cariera individului, în afacerile în care lucrează. , și societatea în care trăim cu toții. Această credință în puterea de a învăța prin practică depășește o filozofie; este forța călăuzitoare din spatele fiecărui program pe care îl oferim, fiecărui curs pe care îl creăm, fiecărei clase pe care o conducem. Este ceea ce face din Hult școala de afaceri pentru cei făcuți să facă.

Învățăm prin provocare

Învățăm să facem și să facem pentru a învăța, individual și în echipă. Studenții noștri exersează continuu ceea ce vor face la locul de muncă, astfel încât să-și dezvolte un set de abilități care le permite să facă față oricărei provocări cu care se confruntă după absolvire. Accentul nostru pe învățarea aplicată îi echipează pe absolvenții Hult cu cunoștințele și abilitățile pe care le doresc angajatorii și de care au nevoie antreprenorii pentru a prospera la locul de muncă de astăzi. Nu numai că creștem capacitatea practică a comunității noastre, ci și încrederea, agilitatea și capacitatea de angajare a acestora. Neînfricarea lor în fața provocărilor, combinată cu curiozitatea lor naturală și mentalitatea globală, îi face pe absolvenții noștri atât de solicitați de angajatorii din întreaga lume.

Suntem cu adevărat globali

Pentru a reuși în afaceri internaționale, este nevoie de înțelegere interculturală. Cufundați într-o comunitate de 150 de naționalități dintr-o rețea globală de campusuri, studenții Hult nu doar prosperă într-un mediu internațional, ci învață cum să valorifice diversitatea pentru a obține rezultate. Suntem specializați în a ajuta studenții internaționali să-și creeze cariere internaționale. Ei construiesc o rețea globală colaborând cu colegi de clasă din întreaga lume – potențialii parteneri, investitori și contacte sunt peste tot. Aici, global înseamnă mai mult decât geografie, este o experiență comună în care noi - studenți, absolvenți, profesori și personal - suntem cu toții îmbogățiți de perspectivele celuilalt.

Ne creștem pe noi înșine și pe alții

Comunitatea noastră de cursanți pe tot parcursul vieții întruchipează curiozitatea, optimismul și o mentalitate de creștere. Ne propunem să ajutăm studenții să fie cea mai bună versiune a lor și să devină persoane rezistente, conștiente de sine, care conduc cu integritate, echitate și autenticitate. Pentru ca aceștia să continue nu numai să-și îmbunătățească propriile vieți, ci și să aibă grijă dincolo de ei înșiși să aibă un impact pozitiv asupra comunității de afaceri și să construiască o lume mai bună pentru toți. Ne sprijinim absolvenții pe toată durata carierei lor. Indiferent dacă obiectivele lor se schimbă, fie că industria lor se schimbă, opțiunile noastre de învățare pe tot parcursul vieții le permit absolvenților Hult să revină în campus în fiecare an pentru restul carierei lor, pentru a rămâne la zi și relevanți — întotdeauna.

Clasat și acreditat de cei mai buni

Hult este mândru că este recunoscut și clasat printre cele mai bune școli de afaceri din lume de către unele dintre cele mai prestigioase organisme independente de clasificare și acreditare.

Hult este recunoscut de cele mai prestigioase trei organisme internaționale de acreditare ale educației în afaceri: Asociația pentru promovarea școlilor colegiale de afaceri (AACSB International), Asociația MBA-urilor (AMBA) și EQUIS (Sistemul european de îmbunătățire a calității).

Caracteristici Campus

Lumea este campusul tău

Alegeți un campus de acasă pentru programul de bază și călătoriți – sau „rotiți” – în alte orașe după cum alegeți pentru opțiunile. Numim această abilitate de a trece fără probleme din campus în campus „Rotație globală a campusului”.

Profitați de oportunitatea de a explora diferite culturi, de a stăpâni noi abilități și de a vă extinde rețeaua globală. Obțineți experiență internațională la sol călătorind în mai multe campusuri sau rămâneți într-unul pe toată durata programului dvs. dacă preferați să vă aprofundați conexiunile într-un singur oraș.

  Admitere

  Ești gata să studiezi la școala de afaceri care reunește oameni, culturi și idei inovatoare din întreaga lume? Faceți primul pas aplicând la Hult . Avem un proces de aplicare simplu, personalizat și suntem disponibili să vă sprijinim pe tot parcursul.

  Ceea ce căutăm

  La Hult , dorim să înțelegem cine ești și ce te motivează. Căutăm studenți care vor avea un impact – nu doar în afaceri, ci și în lume. Studenți care demonstrează performanțe academice, pasiune, curiozitate, potențial de conducere și unitate. Având în vedere acest lucru, adoptăm o abordare cuprinzătoare pentru a revizui toate informațiile transmise cu fiecare cerere.

  Procesul de aplicare

  Călătoria dvs. Hult este unică și va fi personalizată pentru dvs. Aceasta începe în ziua în care intrați în contact cu noi și continuă până la absolvire și mai departe. Veți avea un consilier dedicat pentru înscriere care vă va ghida pe dumneavoastră și familia dumneavoastră prin procesul de aplicare. Ei vă vor sfătui cu privire la finanțe, burse, locații din campus și cum să aplicați. Veți avea, de asemenea, un coordonator de vize care va lucra îndeaproape cu dvs. pentru a vă asigura sosirea în siguranță în campus. Echipa noastră de specialiști în educație internațională este aici pentru a se asigura că pregătirea dumneavoastră pentru facultate este cât mai fluidă și fără stres posibil.

  Cerinte pentru viza

  Asistență pentru viză de muncă după studii

  Doriți să rămâneți și să lucrați în SUA, Marea Britanie sau Emiratele Arabe Unite după ce vă finalizați studiile? Cu ani de experiență în ajutorul studenților internaționali, echipa noastră de vize și conformitate vă poate sprijini, indiferent de unde vii.

  Echipele noastre de experți, situate în fiecare campus Hult, știu exact ce trebuie să facă studenții internaționali pentru a se afla în cea mai bună poziție posibilă pentru a obține autorizația de muncă după absolvire.

  Servicii pentru carieră: obțineți instrumentele și abilitățile necesare pentru a vă poziționa puternic pe piața locală de muncă, sprijin orientat în căutarea unui loc de muncă și sfaturi despre cum să vă maximizați autorizația de muncă.

  Viză și conformitate: accesați asistență practică, personalizată pentru viză în fiecare etapă a procesului, de la obținerea vizei de student până la solicitarea autorizației de muncă și nu numai.

  Burse și finanțare

  Recunoaștem că facultatea este una dintre cele mai mari decizii pe care le vei lua și credem în recompensarea talentelor și realizărilor studenților ambițioși. Toți studenții care sosesc pot aplica pentru o serie de burse bazate pe merit sau premii bazate pe nevoi care vă recompensează realizările și potențialul atât în interiorul, cât și în afara sălii de clasă.

  Statistica absolvenților

  Clasamente

  Hult este mândru că este recunoscut și clasat printre cele mai bune școli de afaceri din lume de unele dintre cele mai prestigioase organisme independente de clasare. Puteți citi mai multe despre acreditările, premiile și clasamentele noastre la hult.edu/rankings .

  • Câștigătorul #1 al Premiului MERIT 2023 pentru inovație în învățământul superior
  • #2 pentru diversitatea studenților și a facultăților, The Economist , clasament MBA cu normă întreagă, 2022
  • #3 pentru studenții internaționali, Financial Times , Global Masters in Management Ranking, 2023
  • #4 Clasamentul global online MBA, CEO Magazine , 2023
  • #13 Clasamentul general, The Economist , Clasamentul global de master în management, 2021

  Acreditări

  Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

  Mărturii studențești

  Locații

  • London

   London - Postgraduate Campus 37-38 John Street, WC1N 2AT, London

  • Boston

   Hult International Business School 1 Education Street, 02141, Boston

  • San Francisco

   Hult International Business School San Francisco Campus 1355 Sansome Street, 94133, San Francisco

  • Dubai

   Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E., , Dubai

  • New York

   New York Rotation Center Hult Staff, Room 901 41 Cooper Square, 10003, New York

  • Boston

   1 Education Street, 02141, Boston

  Întrebări