Keystone logo
Hull University Business School Master Logistica Si Supply Chain Management
Hull University Business School

Master Logistica Si Supply Chain Management

0 Months

Request teaching languages

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Master Logistica si Supply Chain Management

&nbsp

Acest program oferă o înţelegere profundă a managementului, planificare şi coordonare a lanţurilor de aprovizionare; un domeniu care este esenţială pentru succesul oricărei organizaţii care operează pe o scară globală.

&nbsp

Puteţi câştiga abilităţile şi cunoştinţele necesare pentru dezvoltarea lanţurilor de eficace şi eficient de aprovizionare. Ai venit să aprecieze cererii de consum au crescut şi presiunile concurenţiale care au rezultat în urma globalizării, şi cum vă pot ajuta companiile să răspundă în mod constant la condiţiile de piaţă în schimbare. Conţinutul de academic este îmbunătăţită prin intuiţii de industriaşi şi practicieni şi proiecte practice, care acoperă viaţa reală şi problemele de logistica lanţului de aprovizionare.

&nbsp

Puteţi beneficia de asemenea de expertiza vastă şi resursele recent deschis Logistics Institute, o instalaţie de clasa mondiala cu sediul în Şcoala de Afaceri. Link-urile program cu sisteme radio şi Tehnologie Master Logistică, şi trans-disciplinare proiecte de disertaţie sunt disponibile.

&nbsp

&nbsp

Audienţa ţintă

&nbsp

Logistica Master şi Supply Chain Management se adresează atât proaspeţii absolvenţi, cu experienţă în muncă puţină sau nu, şi cei care au lucrat şi acum doresc să urmeze studii avansate.

&nbsp

&nbsp

Programul Module

&nbsp

Principiile de Logistica si Supply Chain Management Lanţul de aprovizionare Planificare şi Control al Logistică Tehnologie Logistica Global şi Supply Chain Management Economie de transport un modul opţional luate de la o gamă largă Competenţelor profesionale Metode de cercetare disertaţie sau a proiectului ->

&nbsp

&nbsp

Intrarea Requuirements

&nbsp

Pentru a fi eligibile pentru admitere, solicitanţii trebuie să posede în mod normal:

 • un bun Onoruri grad sau echivalent
 • o buna cunoastere a limbii engleze: în cazul în care engleza nu este limba dvs. primul şi nu aţi studiat în limba engleză în ultimii doi ani, va trebui să aibă un scor de IELTS 6. 0 sau TOEFL, scor de 550 (sau 79 pentru test pe internet-based)
 • un universitar de referinţă

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MSc în Managementul Producției, Logistică și Achiziții - Track in Management și Optimizarea Lanțurilor de Aprovizionare și Transport (MOST)
  • Nantes, Franţa
 • Master of Science International Logistics and Supply Chain Management
  • Venlo, Ţările de Jos
 • Masterat în controlul proceselor de afaceri și managementul lanțului de aprovizionare - Specializare: Frontiere în logistică și managementul lanțului de aprovizionare
  • Växjö, Suedia