Keystone logo
Huafan University

Huafan University

Huafan University

Introducere

Huafan este prima universitate fondată de comunitatea budistă dintre țările vorbitoare de chineză. Universitatea a încorporat idealurile educației chineze și ale culturii budiste în programa sa. A fost stabilită de Ven. Hiu Wan, artist și educator, în 1990, ca Institutul de Tehnologie Huafan , s-a reorganizat ca Colegiul de Științe Umaniste și Tehnologie Huafan în 1993, iar apoi în 1997 i-a fost acreditat statutul actual de universitate cu drepturi depline. Situat în zona rurală din afara Taipei, Huafan se mândrește cu idealurile sale educaționale sublime, cu facultatea sa de predare energică și cu împrejurimile sale muntoase senine. Universitatea Huafan cuprinde patru colegii, inclusiv Colegiul de Inginerie și Management, Colegiul de Arte Liberale, Colegiul de Arte și Design și Colegiul de Budism, oferind programe de licență, master și doctorat în 13 domenii de studii.

Scopul nostru ca instituție de învățământ este să-i ajutăm pe elevi să se îmbunătățească prin autoeducație sau „Educația Iluminismului”, așa cum a susținut fondatorul nostru, Ven. Hiu Wan. Aceasta implică trezirea de sine, dezvoltarea de sine și educația orientată spre om, bazată pe etica chineză și compasiunea budistă. Obiectivele noastre sunt să cultivăm competența academică a elevilor, precum și integritatea personalității lor, să îi ajutăm să obțină înțelepciune și compasiune și să beneficieze în cele din urmă omenirea în ansamblu.

Înconjurat de o natură frumoasă la Muntele Ta Lun, campusul Huafan este binecuvântat cu săli de clasă prietenoase. Datorită dedicării noastre pentru conservarea ecologică, specii protejate precum pangolini, vulturi mari încoronați, găini albastri Formosan, Muntjacul Formosan Reeve pot fi văzuți din când în când în campus. În aprilie și mai, mii de licurici pot fi văzuți în campus la amurg.

Locații

  • New Taipei

    No. 1, Huafan Rd., Shihding Dist., New Taipei City 223, Taiwan R.O.C, , New Taipei

    Întrebări