Keystone logo
© Carrianna Field
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Introducere

Afaceri, turism și ospitalitate sunt cele mai înalte generatoare de locuri de muncă, dar cer și forță de muncă de calitate. Având în vedere acest lucru, HTL International School of Hospitality, Tourism and Languages ​​oferă o serie de programe de studii în industria de afaceri, turism și ospitalitate.

Printre obiectivele școlii se numără:

 • Pentru a realiza cercetări de înaltă calitate, punând accentul atât pe nevoile societății, cât și pe cele ale industriei.
 • Să dezvolte și să ofere programe independente și în colaborare cu instituții / organizații naționale / internaționale / organizații / industrie, programe postuniversitare, de licență, diplomă și certificate.
 • Să ofere programe de formare a capacităților, programe de instruire la locul de muncă, programe de dezvoltare antreprenorială și programe de dezvoltare a managementului la diferite nivele, în mod independent și în colaborare cu instituțiile / organizațiile / industria națională și internațională.

Toate programele au fost elaborate în consultare cu experți din industria turismului, asociații industriale și academicieni. Toți membrii facultății din cadrul școlii sunt pe deplin calificați și cu experiență în mai multe domenii de activitate, marketing și turism, cum ar fi administrarea afacerilor, marketingul digital, managementul hotelului,

HTL își propune să creeze un amestec perfect de cunoștințe, experiență practică și relevanță pentru a-și echipa studenții cu încrederea și abilitățile de care au nevoie pentru a avansa în lumea muncii. Nu numai abilitățile de ocupare a forței de muncă sunt integrate în fiecare curs, dar serviciul de carieră și ocuparea forței de muncă care definește sectorul oferă asistență și sfaturi, cursuri și oportunități de experiență profesională pentru a ajuta CV-urile studenților să iasă în evidență.

FACILITĂŢI

Școala are două campusuri: una dintre ele este situată în centrul orașului Barcelona, un altul din centrul orașului Valencia.

Acreditări / PARTENERIATE

Școala internațională de turism, turism și limbi străine HTL este o instituție de învățământ privată acreditată de consiliile municipale din Barcelona și Lloret de Mar. Ei colaborează strâns cu Universitatea din Girona, Universitatea Europeană Miguel de Cervantes, Scoala Artesis Plantijn Antwerpen. Ele sunt o instituție de învățământ colaborativă cu breslele hotelului din Lloret de Mar, Blanes, Tossa.

Școala este acreditată de Instituto Cervantes, instituția de stat a limbii spaniole pentru străini, ca centre de examinare pentru examenele SIELE. Planurile de studiu includ modulul de pregătire a limbii spaniole pentru examenul DELE a SIELE la oricare dintre cele 5 niveluri oferite de la A1 la C1.

69114_Accreditations.jpg

PROFESORI

Instructorii, instructorii, specialiștii și asistenții HTL respectă valorile fundamentale ale instituției lor.

Învățare: sprijină succesul studenților, accesul la educație, utilizarea adecvată a tehnologiei, dezvoltarea cunoștințelor, comunicarea și schimbul de idei între discipline și locații, explorarea și aplicarea noilor idei și urmărirea învățării pe tot parcursul vieții.

Discovery: prin intermediul cercetării gratuite promovează o comunitate de învățare durabilă.

Angajament: aceștia apreciază cooperarea continuă cu partenerii lor în educație, cu comunitățile din regiunea lor și cu colegii din întreaga lume.

Realizare: ei cred în potențialul elevilor lor și se angajează să promoveze excelența și succesul studenților, facultăților, personalului și absolvenților lor.

Diversitate: ele apreciază diversitatea umană în toate dimensiunile sale și se angajează să mențină medii de învățare și de lucru echitabile, diverse și incluzive.

Sărbătoarea: celebrează realizările studenților, facultăților, personalului, absolvenților și comunităților pe care le deservesc.

Sustenabilitate: sprijină un mediu sănătos durabil prin practici operaționale progresive și promovarea conștientizării mediului.

69151_CitiesInSpain.jpg

BARCELONA Facilități școlare

Orașul Barcelona este amenajat într-un stil grand și este locul perfect pentru studiu. Având o locație privilegiată între coastele mediteraneene și munții cu zăpadă și facilități de neegalat pentru turism, sport și activități în aer liber, nu este de mirare că atât de mulți dintre studenți au ales să se mute la Barcelona. Situat în centrul orașului a permis HTL International School să ofere o gamă largă de facilități excelente pentru a crea procesul educațional axat pe învățarea profesională personalizată.

La Școala Internațională HTL au două campusuri mari: Barcelona și Valencia. La școală, studenții se pot bucura de sălile de clasă mari din campus, accesul gratuit la internet, facilități de învățare online, laboratoare pentru examen, biblioteci și o cameră de competențe de comunicare. În plus, școala din Barcelona este înconjurată de un număr mare de locuri turistice, restaurante, facilități sportive, rețeaua de transport, plajele orașului, muzee, teatre și străzi comerciale.


VALENCIA FACILITĂȚILE școlare

Valencia merită să trăiască nu numai din cauza paella. Acesta este al treilea mare oraș din Spania și destinația principală atât pentru turismul cultural, cât și pentru turismul de agrement. Campusul nostru este situat în centrul orașului simplu, astfel încât puteți combina toate tipurile de turism cu studiile.

La Școala Internațională HTL avem două campusuri mari: Barcelona și Valencia. La școală, elevii se pot bucura de sălile noastre de clasă mari, acces gratuit la internet, facilități de învățare online, laboratoare pentru examen, biblioteci și o cameră de competențe de comunicare. Datorită locației sale, campusul Valencia vă poate oferi multe oportunități. De la atracții culturale până la zile lenești de pe plajă, la care se poate ajunge cu autobuzul direct de la școală.

Locații

 • Barcelona

  Carrer Diputación 282, 08009, Barcelona

 • Valencia

  Calle Cotanda 1, 46002, Valencia

  • Madrid

   Calle Santa Brígida 23, 28004, Madrid

   Întrebări