Keystone logo
Fresenius University of Applied Sciences

Fresenius University of Applied Sciences

Fresenius University of Applied Sciences

Introducere

Fresenius University of Applied Sciences

Din campusul său principal din Idstein, lângă Wiesbaden, Fresenius University of Applied Sciences poate privi înapoi la peste 167 de ani de tradiție în predarea științelor. În 1848, Carl Remigius Fresenius a fondat Laboratorul de Chimie Fresenius, care s-a dedicat încă de la început lucrărilor practice de laborator, precum și educației. Certificarea ca universitate de științe aplicate, sponsorizată privat, aprobată de stat, a urmat în 1971.

Astăzi, universitatea oferă diplome de licență și master cu normă întreagă și part-time, precum și formare profesională și educație continuă la sediul său din Idstein și campusurile sale din Köln, Hamburg, München, Dusseldorf, Frankfurt, Berlin și New York. Cursurile sunt alocate diferitelor facultăți: Chimie și Biologie, Sănătate și Social, Economie și Media și Design.

Cu toate acestea, această măsură de comunicare pur orientată spre piață nu are absolut nicio influență asupra cadrului juridic al Fresenius University of Applied Sciences . Școlile nu sunt un substitut pentru facultăți, dar permit departamentului de marketing al universității nu numai să prezinte cursurile de studii, care au crescut puternic ca număr în ultimii ani, pe piață într-un mod mai transparent și mai concentrat, ci și să îndeplinească mai bine cerințele. nevoile studenților potențiali și existenți. În acest sens, toate comitetele universității prevăzute de lege și organizarea acestora în diferitele facultăți își vor păstra în continuare relevanța și valabilitatea.

Locații

 • Idstein

  Fresenius University of Applied Sciences Limburger Straße 2

 • Berlin

  Jägerstraße 32, 10117 Berlin, , Berlin

  • Munich

   Infanteriestraße 11A, 80797 München, , Munich

   • Wiesbaden

    Moritzstraße 5, 65185 Wiesbaden, , Wiesbaden

    • Hamburg

     Alte Rabenstraße 1, 20148 Hamburg, , Hamburg

     • Düsseldorf

      Platz der Ideen 2 40476 Düsseldorf, , Düsseldorf

      • Heidelberg

       Sickingenstraße 63-65 69126 Heidelberg, , Heidelberg

       Întrebări