Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Howard University

Howard University

Howard University

Introducere

Howard University a fost un model pentru învățământul superior de la fondarea sa în 1970.

Cu departamente academice dinamice, centre de excelență inovatoare, facultate de renume, programe premiate și peste 8.000 de absolvenți din întreaga lume, Școala de Afaceri a Howard University continuă să fie clasată printre primele programe de afaceri din țară.

Elevii și facultatea aleg Școala de Afaceri Howard University deoarece oferă instruire în profunzime în clasă, experiență în lumea reală, vorbitori de experți dintr-o gamă de medii, acces la liderii industriei globale și un angajament de cercetare și publicare.

76845_testimonial.PNG

departamente

Contabilitate

Departamentul de contabilitate de la Howard University a absolvit mai mulți Howard University publici din Africa de Sud decât orice alt colegiu sau universitate.

Finanțe, Asigurări și Afaceri Internaționale

Departamentul de Finanțe, Asigurări și Afaceri Internaționale, cel mai mare departament al Școlii de Afaceri, oferă cursuri în trei specializări (Finanțe, Afaceri Internaționale și Asigurări).

Sisteme de informare

Departamentul de Management al Sistemelor Informaționale și al Lanțului de Aprovizionare sprijină curriculumul de bază al Administrației Afacerilor și oferă programe de două grade la nivel de licență și de licență (Computer Information Systems and Supply Chain Management).

administrare

Majestățile de management vor fi scufundate într-un curriculum axat pe dezvoltarea leadershipului, a luării deciziilor, a managementului resurselor umane și a competențelor antreprenoriale.

Marketing

Departamentul de Marketing oferă un curriculum conceput pentru a pregăti elevii săi de licență pentru poziții de intrare la nivel de marketing și absolvenții săi pentru posturi de mijloc și de nivel superior în gestionarea funcției de marketing într-o organizație.

Centrele academice

  • Centrul pentru excelență în carieră

  • Centrul de Educație Contabilă

  • Centrul de Excelență în Managementul Lanțului de Aprovizionare

  • Centrul pentru Servicii Financiare

  • Centrul pentru Studii Globale de Afaceri

  • Centrul pentru Educație în Asigurări

  • Centrul pentru educația în domeniul ciberneticității

Cel mai bun din clasă

Pentru al 12-lea an consecutiv, The Princeton Review a clasat Școala de Business a Howard University nr.1 în oportunități pentru studenții minorităților

76844_banner.PNG

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Washington

    2600 6th St NW, 20059, Washington

Întrebări