Keystone logo
Howard Payne University

Howard Payne University

Howard Payne University

Introducere

O instituție creștină de arte liberale, Howard Payne University se mândrește cu încurajarea unei comunități strânse în care o conexiune personală este apreciată. Prin predare, învățare și servicii, facultatea și personalul investesc cu adevărat în succesul studenților.

La HPU, studenții aleg dintre peste 100 de cursuri majore, minori și programe pre-profesionale în șapte școli: afaceri, studii creștine, educație, științe umane, muzică și arte plastice, asistență medicală și știință și matematică. Guy D. Newman Honours Academy provoacă studenții cu un curriculum multidisciplinar și oportunități interesante de călătorie. Organizațiile co-curriculare includ ONU Model, Curtea Moot și Biroul de Vorbire a Studenților și mai mult de 25 de organizații studențești completează opțiunile extracurriculare ale școlii.

Campusul de optzeci de acri HPU, înconjurat de copaci, se află în partea de nord a Texas Hill Country. Activitățile din afara campusului includ vizite la lacul Brownwood din apropiere. Studenții cărora le place atletismul participă la competiții sportive intramurale bine participate. Studenții-sportivi de la HPU concurează în șase sporturi masculine și șase feminine prin Conferința Americană de Sud-Vest.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Brownwood

    Fisk Street,1000, 76801, Brownwood

    Întrebări