Keystone logo
Houston Baptist University

Houston Baptist University

Houston Baptist University

Introducere

Houston Baptist University oferă un mediu intim de colegiu în inima unuia dintre cele mai vibrante și mai diverse orașe din Statele Unite: Houston, Texas. A veni la HBU ca student înseamnă mai mult decât cărți, teste și prelegeri. Este vorba despre pășirea într-o comunitate în care fiecare persoană este recunoscută ca un individ distinct. HBU se străduiește să dezvolte nu numai fiecare student din punct de vedere academic, ci și spiritual, fizic și relațional. Cu o clasă medie de 25 de clase, cei peste 3.000 de studenți ai HBU primesc atenția personală pe care o doresc și au nevoie.

Frumosul campus de 100 de acri este situat la doar câteva minute de districtul înfloritor al orașului, iar oportunitățile pentru locuri de muncă, stagii și distracție îl înconjoară. Universitatea are un corp de studenți foarte divers, cu o compoziție etnică similară cu cea a celui de-al patrulea oraș ca mărime din America. Deși HBU este o instituție creștină, o serie de alte religii mondiale sunt reprezentate în cadrul corpului studențesc, adăugând diversitatea instituției.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Houston

    Fondren Road,7502, 77074, Houston

    Programe

    Întrebări