Keystone logo
Houghton College

Houghton College

Houghton College

Introducere

Houghton College este un colegiu creștin de artă liberă și științe clasat la nivel național, situat în pitorescul Genesee River Valley din vestul statului New York.

Houghton College oferă o educație provocatoare din punct de vedere academic, centrată pe Hristos în artele și științele liberale, studenților din diverse tradiții și medii economice. Îi echipează să conducă și să lucreze ca învățați-servitori într-o lume în schimbare.

Houghton este un loc în care o comunitate creștină strâns legată, foarte relațională, întâlnește experiențe de învățare transformatoare. Dimensiunile noastre reduse și universitari recunoscuți la nivel național vă oferă o educație creștină de primă clasă. În același timp, rata noastră de plasare a absolvenților stelari indică cât de pregătiți sunt studenții noștri pentru următorul pas din carieră.

La Haughton, veți obține o experiență educațională creștină personalizată, unică, care vă susține interesele, visele și obiectivele individuale.

Nu numai că vă pregătim pentru o slujbă după ce ați absolvit - vă punem bazele pentru un rest uimitor al vieții voastre.

Houghton College admite studenții de orice rasă, culoare, sex și origine națională și etnică la toate drepturile, privilegiile, programele și activitățile acordate în general sau puse la dispoziția studenților. Nu face discriminare în funcție de rasă, culoare, sex sau origine națională și etnică în administrarea politicilor sale educaționale, a politicilor de admitere, a programelor de burse și împrumuturi și a programelor atletice și a altor programe administrate de școală.

Locații

  • Houghton

    Willard Avenue,One, 14744, Houghton

    Întrebări