Keystone logo
HELLENIC OPEN UNIVERSITY

HELLENIC OPEN UNIVERSITY

HELLENIC OPEN UNIVERSITY

Introducere

HELLENIC OPEN UNIVERSITY ( HOU ) este o universitate publică autonomă și autonomă care oferă educație universitară și postuniversitară la distanță prin dezvoltarea și utilizarea de materiale educaționale și metode de predare adecvate. Funcționarea sa este determinată de articolul Legea 2552/97 și este a 19-a universitate greacă. Este condus de un comitet de conducere format în mare parte din personal academic.

Cu excepția învățământului la distanță, HOU promovează cercetarea științifică, precum și dezvoltarea tehnologiei și metodologiei în domeniul transmiterii cunoștințelor la distanță. Mai precis, HOU este împărțit în patru (4) școli (Școala de Științe Umaniste, Școala de Științe și Tehnologie, Școala de Științe Sociale și Școala de Arte Aplicate și Design Durabil) care oferă fiecare mai multe programe de studii (programe de licență și postuniversitare). ), precum și studiile de doctorat.

HOU oferă programe anuale și semianuale de studii prin educație la distanță și metode de predare. Tuturor studenților li se asigură materialul educațional de specialitate adecvat și programul de studii indicat, având, de asemenea, ajutorul, tutela și îndrumarea personalului academic specificat.

Studenții, fie că sunt de licență sau postuniversitare, se înscriu într-o TU (unitate tematică) semestrială sau pe termen lung aparținând Programelor de studii HOU (SP) și sunt obligați atât să le frecventeze integral până la numărul maxim de credite academice (ECTS) specificate în cadrul instituțional și legislativ actual este atins și/sau este obligat să participe la examenele pentru UT la care au dreptul să participe. Fiecare UT poate cuprinde următoarele activități educaționale gradate: teme scrise, teste, participare la laborator, prezentări etc. .

Activitățile educaționale se depun exclusiv prin intermediul platformei electronice a HOU, cu excepția participării în laborator, prezentărilor și a altor activități de specialitate. Orice altă activitate educațională opțională (necotată) (de ex., chestionare etc.) poate fi postată pe platforma educațională, dacă personalul didactic al UT decide acest lucru. Studenții nu pot participa la examenul final al unei UT dacă nu au obținut mai întâi (α) cel puțin 50% din notele complete din totalul activităților notate și (b) depun mai mult de jumătate din numărul activităților de formare.

În plus, HOU a semnat protocoale de colaborare cu alte universități grecești precum Universitatea Agricolă din Atena, Universitatea Ionică, Universitatea Macedonia de Vest, Universitatea din Thessalia, Academia din Atena (prin Centrul de Cercetare în Fizica Atmosferică și Climatologie), ca precum și universități străine (Universitatea Deschisă din Cipru, Universitatea din Nicosia și Universitatea Frederick).

În cele din urmă, personalul administrativ al HOU este întotdeauna dispus să ajute și să ofere îndrumări și informații administrative suplimentare tuturor studenților și personalului didactic.

Caracteristici Campus

  Admitere

  Mărturii studențești

  Locații

  • Patras

   Aristotelous 18, Patra, 263 35, Patras

  Întrebări