Keystone logo
Hong Kong Baptist University School of Communication

Hong Kong Baptist University School of Communication

Hong Kong Baptist University School of Communication

Introducere

Despre Școala de Comunicare

Școala de Comunicare a Universității Baptiste din Hong Kong a fost înființată în 1968. Acesta oferă o gamă largă de programe de comunicare disponibile în Hong Kong, la nivel universitar și postuniversitar.

În cadrul curriculum-ului universitar de patru ani pentru programul Bachelor of Communication (Onoruri), școala oferă trei opțiuni de concentrare majoră și o serie de concentrații în domenii specializate. Ei includ:

  • Film: Oferte două Concentrații în Animație și Arte Media și Film și Televiziune.
  • Jurnalism: oferă trei concentrări în jurnalismul chinez, comunicarea datelor și mass-media și jurnalismul internațional.
  • Relații cu publicul și publicitate: oferă trei concentrări în publicitate și branding, comunicare organizațională și relații publice.

Școala desfășoară, de asemenea, programe de licență auto-finanțate și programe de diplomă mai înalte. La nivel postuniversitar, gama de opțiuni include programe de masterat în Comunicare, Film, Televiziune și Digital Media, Producție pentru Film, Televiziune și Noi Mijloace, Studii Internaționale de Jurnalism, Media Management. Există, de asemenea, programe de cercetare postuniversitare (MPhil și Ph.D).

Școala a creat un număr de institute și centre de cercetare pentru a combate excelența într-o serie de domenii de interes și pentru a cultiva cercetarea interdisciplinară.

97877_97848_AO8K5684.JPG

Găzduit într-o clădire construită în scopuri, Școala are o alocare eficientă a resurselor de predare, precum și accesul la cele mai recente echipamente. Laboratorul de cercetare media AI și VR

Școala menține legături strânse cu mediile și industria creativă din Hong Kong. Având în vedere lunga istorie și influență, nu este surprinzător faptul că multe dintre cele mai înalte poziții din aceste industrii sunt ocupate de absolvenții săi cu realizări remarcabile. Aceste relații nu numai că au creat o reputație puternică pentru școală, dar și au oferit oportunități de reuniune pentru absolvenți și au acționat ca o sursă de cunoaștere pentru studenții actuali.

Forumul împărtășesc alumni, cu distinși regizori de film, scenaristi și regizori de creație care au absolvit Școala, premiile 1 la Universitatea universitară de film, atelierul de câștigători ai premiului Pulitzer și diferite cursuri de masterat și seminarii de cercetare sunt exemple de evenimente organizate de școală pentru a promova relațiile cu mediul academic și cu industriile în care studenții săi vor lucra în viitor.

97876_97849_DSC_0302bufaaward.JPG

Viziune și misiune

În conformitate cu filozofia Universității "Educație pentru întreaga persoană", misiunea Școlii de Comunicare este de a oferi o abordare inovatoare în domeniul său și de a se baza pe unitate, conducere și creștere pentru a-și servi cel mai bine studenții și comunitatea. În această epocă de informare și comunicare, un program puternic de comunicare înseamnă o instituție de semnificație contemporană. Studentul care trăiește în secolul 21 ar trebui să aibă o înțelegere a numeroaselor dimensiuni ale comunicării, a conștientizării procesului de comunicare și a aptitudinilor bine dezvoltate ca comunicator. Un astfel de program, de altfel, cultivă mintea critică și stimulează spiritul creativ. Angajată în atingerea excelenței în predare, cercetare și servicii, facultatea încearcă să transforme școala într-un loc de iluminare intelectuală continuă și avansare profesională.

97879_97850_AO8K5497.JPG

În conformitate cu devotamentul Universității Baptiste din Hong Kong la eforturile educaționale de cea mai înaltă calitate, Școala de Comunicare are următoarele obiective:

Declaratie de viziune

Dorim să fim școala de comunicare la alegere din Asia, respectată pentru excelență în adaptabilitate, creativitate, inovare și practică etică, pentru educarea viitoarelor lideri și profesioniști în comunicare, pentru crearea de cunoștințe utile despre comunicare și pentru slujirea societății prin comunicare.

97875_97851_L3JOURNAL_COVER_2835BNNstudiostuwork.jpg

Declarația de misiune

Ne străduim să ne îndeplinim viziunea prin intermediul educației întregului om, a cercetării inovatoare și a serviciului activ pentru Hong Kong, China mai mare și comunitatea globală.

"Adevărul este virtute" este motto-ul nostru. Considerăm că adevărul va fi abordat prin comunicarea liberă, responsabilă, eficientă și echilibrată a faptelor exacte, a viziunilor diverse și a lucrărilor de creație. Pentru a aborda și a susține în mod constant adevărul, ne străduim:

  • Să încurajeze liderii comunității remarcabile și responsabile din punct de vedere social, practicienii și oamenii de știință prin învățarea și învățarea de calitate
  • Pentru a avansa cunoștințele în diferite domenii de comunicare prin schoa, creație și profesională
  • A anticipa și a satisface nevoile în schimbare ale comunităților locale, regionale și globale

Această școală oferă un program de licență și anume programul Bachelor of Communication (Onoruri).

97878_97852_Keystonedolbyhkbu_20181029_COMD2.jpg

Locații

  • Hong Kong

    5 Hereford Road, Kowloon Tong, , Hong Kong

Întrebări