Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Holy Family University  School of Business Administration

Holy Family University School of Business Administration

Holy Family University  School of Business Administration

Introducere

Lumea afacerilor este fascinantă și în continuă evoluție. Școala de administrare a afacerilor vă pregătește pentru viitor - indiferent dacă vă veți lansa cariera în afaceri, veți schimba direcțiile de carieră, veți începe o afacere sau veți avea în vedere școala absolventă. Veți învăța să îmbrățișați tehnologia, să priviți afacerile printr-un obiectiv din ce în ce mai global și să tratați colegii cu respect și compasiune. Veți câștiga experiență practică în afaceri prin stagii de practică cu angajatori din domeniul dvs. de studiu.

Cursurile noastre sunt oferite într-o varietate de moduri pentru a oferi flexibilitate maximă în îndeplinirea cerințelor de diplomă: față în față, combinate și complet

Ne pregătim absolvenții de afaceri pentru a continua cariere de succes. În comparație cu alte colegii din Philadelphia, absolvenții noștri de afaceri au unele dintre cele mai bune rezultate:

Pentru studenții adulți ocupați, care fie doresc să finalizeze o diplomă, fie să înceapă una pe care au amânat-o de ani de zile, oferim, de asemenea, programe de afaceri concepute pentru cei care lucrează cu locuri de muncă cu normă întreagă, gestionează o familie sau schimbă cariera.

Cu o politică generoasă de transfer de credite, inclusiv credit pentru experiență de viață, s-ar putea să găsiți că vă puteți finaliza gradele de afaceri mult mai repede prin programele de diplomă rapidă ale Holy Family University. Cursurile sunt oferite seara și livrate în formate flexibile, inclusiv față în față, mixte și online

Locații

  • Philadelphia

    Frankford Avenue,9801, 19114, Philadelphia

    Întrebări