Keystone logo
Holy Family University School of Arts & Sciences

Holy Family University School of Arts & Sciences

Holy Family University School of Arts & Sciences

Introducere

Holy Family University este o universitate catolică, privată, co-educativă complet acreditată, care oferă programe de licență, absolvire și diplome rapide. Campusul principal al universității este în nord-estul Philadelphia, o locație suplimentară în Newtown, Pennsylvania. Înființată în 1954 de Surorile Sfintei Familii din Nazaret ca o comunitate privată, non-profit, inspirată de credință, Universitatea Holy Family propulsează absolvenții către vieți bazate pe scopuri, centrate pe valori, prin programe academice remarcabile, opțiuni flexibile de livrare, multiple oportunități de învățare experiențială, dezvoltarea carierei de susținere și conexiuni personale profunde.

În ciuda creșterii numărului de studenți, a expansiunii sale geografice de la Philadelphia în județele înconjurătoare, a oferirii de oportunități de ședere și a adoptării unor strategii alternative de livrare pedagogică, scopul universității rămâne în esență neschimbat - de a oferi o calitate înaltă, accesibilă, personalizată, și educația centrată pe valori în ferma tradiție a învățământului superior catolic. În plus, Universitatea Holy Family este o instituție dinamică care răspunde astăzi pentru a satisface nevoile de mâine, ținând cont întotdeauna de rezultatele profesionale practice care sunt importante pentru studenții săi.

Provenind din bogata noastră tradiție de a oferi o educație de artă liberală care să echilibreze artele și științele pentru a crea cetățeni mondiali cu scop, oferim o gamă interesantă de diplome și opțiuni de studiu. De fapt, Universitatea Holy Family oferă 13 programe de licență în arte, o diplomă de licență în științe și patru diplome interdisciplinare. Ținem cursuri la campusul nostru din Philadelphia și la site-ul Newtown din județul Bucks din apropiere, în funcție de specialitatea dvs. La ambele, facultatea noastră de susținere vă va sprijini în realizarea viselor voastre.

Locații

  • Philadelphia

    Frankford Avenue,9801, 19114, Philadelphia

    Întrebări